1500 çam fidanı toprakla buluşturuldu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.03.2024 - 15:51, Güncelleme: 26.03.2024 - 16:04 1682+ kez okundu.
 

1500 çam fidanı toprakla buluşturuldu

Tokat'ta, "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Projesi" kapsamında 1500 çam fidanı dikildi.
Vali Numan Hatipoğlu, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla Bedestenlioğlu Mahallesi'nde düzenlenen fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada, orman teşkilatının çok köklü geçmişiyle vatan için çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğini söyledi. Son 20 yılda Cumhuriyet tarihindeki en fazla ağaçlandırmanın gerçekleştirildiğini vurgulayan Hatipoğlu, "Bu, gerçekten göğüs kabartıcı. Orman teşkilatımız güzel çalışmalar yapıyor. Dikilecek fidanların yeşermesi ve geleceğimizi çok daha güzelleştirmesini diliyorum." dedi. Hatipoğlu, daha sonra öğrencilerle 1500 çam fidanını toprakla buluşturdu.
Tokat'ta, "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Projesi" kapsamında 1500 çam fidanı dikildi.

Vali Numan Hatipoğlu, Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla Bedestenlioğlu Mahallesi'nde düzenlenen fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada, orman teşkilatının çok köklü geçmişiyle vatan için çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğini söyledi.

Son 20 yılda Cumhuriyet tarihindeki en fazla ağaçlandırmanın gerçekleştirildiğini vurgulayan Hatipoğlu, "Bu, gerçekten göğüs kabartıcı. Orman teşkilatımız güzel çalışmalar yapıyor. Dikilecek fidanların yeşermesi ve geleceğimizi çok daha güzelleştirmesini diliyorum." dedi.

Hatipoğlu, daha sonra öğrencilerle 1500 çam fidanını toprakla buluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.