18 yıllık çalışmalarını kitap haline getirdi

EĞİTİM 01.04.2021 - 10:10, Güncelleme: 01.04.2021 - 10:10 4209+ kez okundu.
 

18 yıllık çalışmalarını kitap haline getirdi

Manisa'lı, Emekli İngilizce Öğretmeni, Magnesia Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı, gazetemiz köşe yazarlarından Ali Şahin Sarızeybek'in yazdığı Erasmus+ projeleri başarı rehberi okurları ile buluştu.
Kitabın Türkiye’de bir ilk olması dikkatleri çekti. 2003 yılından beri Avrupa Birliği projeleri yazıp uygulayan Yazar 2015 yılında kurduğu Magnesia Eğitim ve Kültür Derneğiyle,  halen bu alanda çalışmalarını sürdürüyor. Kitabın İngilizce çevirisi tamamlanmış olup, Erasmus+Projects Success Guıde ismi ile okurları ile çok yakında bir araya gelecek. Yazar Sarızeybek, eğitimci olarak, emekli İngilizce öğretmeni kardeşi Şenay Eygi ile birlikte proje çalışmalarına katıldığı,  18 yıllık AB projeleri kapsamında anılarını kitap haline getirerek acemiliğinden uzmanlaşmasına kadar paylaştığı tüm olayları bizzat yaşamış ve Ülkemizi bu proje kapsamındaki çalışmalarıyla AB ülkelerindeki programlarda başarı ile tanıtmıştır. Yazarın bu kitap ile amacı deneyimlerini paylaşmak ve AB projeleri ile uğraşanlara ışık tutup yol gösterici olmaktır. Selami Çelebi - Manisa    
Manisa'lı, Emekli İngilizce Öğretmeni, Magnesia Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı, gazetemiz köşe yazarlarından Ali Şahin Sarızeybek'in yazdığı Erasmus+ projeleri başarı rehberi okurları ile buluştu.

Kitabın Türkiye’de bir ilk olması dikkatleri çekti. 2003 yılından beri Avrupa Birliği projeleri yazıp uygulayan Yazar 2015 yılında kurduğu Magnesia Eğitim ve Kültür Derneğiyle,  halen bu alanda çalışmalarını sürdürüyor. Kitabın İngilizce çevirisi tamamlanmış olup, Erasmus+Projects Success Guıde ismi ile okurları ile çok yakında bir araya gelecek.

Yazar Sarızeybek, eğitimci olarak, emekli İngilizce öğretmeni kardeşi Şenay Eygi ile birlikte proje çalışmalarına katıldığı,  18 yıllık AB projeleri kapsamında anılarını kitap haline getirerek acemiliğinden uzmanlaşmasına kadar paylaştığı tüm olayları bizzat yaşamış ve Ülkemizi bu proje kapsamındaki çalışmalarıyla AB ülkelerindeki programlarda başarı ile tanıtmıştır.

Yazarın bu kitap ile amacı deneyimlerini paylaşmak ve AB projeleri ile uğraşanlara ışık tutup yol gösterici olmaktır.

Selami Çelebi - Manisa

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.