1926 Bulancakspor’da Sezgin Karataş sesleri

SPOR 29.03.2021 - 18:35, Güncelleme: 30.03.2021 - 09:29 5126+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor’da Sezgin Karataş sesleri

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1926 Bulancakspor’da kısa adı BUFED olan Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş’ın isminin başkanlık için gündeme geldiği öğrenildi.
Pandemi nedeniyle zorlu bir süreç yaşayan futbol kulüplerinden bir olan Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1926 Bulancakspor’da başkanlık için Sezgin Karataş’ın ismini düşünüldüğü öğrenilirken, Karataş’ın ise bu göreve sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı. Bulancak Karacaresul Köyünden olan Karataş, İstanbul’da doğup büyüdü. İstanbul eski Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Karataş, İletişim Fakültesi bölümü mezunu. Karataş, İstanbul ve Bulancak Karacaresul Evleri ile Amerika’da inşaat işleri ile uğraşıyor. Bulancak ve İstanbul’da ikamet eden Karataş, Bayrampaşa Dernek Başkanlığının yanı sıra 2019’dan bu yana Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanlığı görevini sürdürüyor.
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1926 Bulancakspor’da kısa adı BUFED olan Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş’ın isminin başkanlık için gündeme geldiği öğrenildi.

Pandemi nedeniyle zorlu bir süreç yaşayan futbol kulüplerinden bir olan Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1926 Bulancakspor’da başkanlık için Sezgin Karataş’ın ismini düşünüldüğü öğrenilirken, Karataş’ın ise bu göreve sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı.

Bulancak Karacaresul Köyünden olan Karataş, İstanbul’da doğup büyüdü. İstanbul eski Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Karataş, İletişim Fakültesi bölümü mezunu. Karataş, İstanbul ve Bulancak Karacaresul Evleri ile Amerika’da inşaat işleri ile uğraşıyor. Bulancak ve İstanbul’da ikamet eden Karataş, Bayrampaşa Dernek Başkanlığının yanı sıra 2019’dan bu yana Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.