2. OSB yeni yatırımlarla büyüyor

GÜNDEM 14.01.2021 - 17:38, Güncelleme: 14.01.2021 - 17:38 3470+ kez okundu.
 

2. OSB yeni yatırımlarla büyüyor

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesinde yeni arsa tahsisi yapılan 5 yeni firmanın yatırım alanları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Vali Enver Ünlü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın ile Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, 2.OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, ilgili oda başkanları ve yeni tahsis yapılan yatırımcı firmaların temsilcileri katıldı. Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Ünlü “Giresun 2.OSB ile ilgili devam eden yatırımlarımız ve yeni tahsis yaptığımız parsellerle ilgili istişarelerde bulunmak, buralara yeni yatırım yapacak olan sanayicilerimizle tanışmak ve yapacakları yatırımlarla ilgili bilgi kendilerine teşekkür etmek için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz” dedi. 2.OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz yapılan çalışmalarla ilgili bir de sunum yaptı.  
Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesinde yeni arsa tahsisi yapılan 5 yeni firmanın yatırım alanları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Vali Enver Ünlü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın ile Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, 2.OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, ilgili oda başkanları ve yeni tahsis yapılan yatırımcı firmaların temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Ünlü “Giresun 2.OSB ile ilgili devam eden yatırımlarımız ve yeni tahsis yaptığımız parsellerle ilgili istişarelerde bulunmak, buralara yeni yatırım yapacak olan sanayicilerimizle tanışmak ve yapacakları yatırımlarla ilgili bilgi kendilerine teşekkür etmek için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz” dedi.

2.OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz yapılan çalışmalarla ilgili bir de sunum yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.