2000 model Fiat Siena icradan satılık

RESMİ İLAN 25.02.2021 - 09:39 2549+ kez okundu.
 

2000 model Fiat Siena icradan satılık

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesinden İlan
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, 34TT7669 Plakalı , 2000 Model , FIAT Marka , SİENA Tipli , Yakıt Tipi Benzin , Vites Tipi Manuel , Rengi Kırmızı , aracın ön çamurluğu ezik sol ön çamurluk ezik sol arka çamurlukte ezikler mevcuttur araç çok uzun zamandır yattığından boya ve kaporta aksamında güney yanıkları vardır. aracın motor kaputu açıldı motor aksamında eksik olmadığı aracın aküsünün olmadığı tespit edildi aracın iç aksamı gözle görüldüğü kadarıyla sorunsuz ve eksiksiz olan aracın satılık olduğu açıklandı.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…
İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesinden İlan

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, 34TT7669 Plakalı , 2000 Model , FIAT Marka , SİENA Tipli , Yakıt Tipi Benzin , Vites Tipi Manuel , Rengi Kırmızı , aracın ön çamurluğu ezik sol ön çamurluk ezik sol arka çamurlukte ezikler mevcuttur araç çok uzun zamandır yattığından boya ve kaporta aksamında güney yanıkları vardır. aracın motor kaputu açıldı motor aksamında eksik olmadığı aracın aküsünün olmadığı tespit edildi aracın iç aksamı gözle görüldüğü kadarıyla sorunsuz ve eksiksiz olan aracın satılık olduğu açıklandı.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.