2010 model BMW 320İ icradan satılık

RESMİ İLAN 05.03.2021 - 17:38 3261+ kez okundu.
 

2010 model BMW 320İ icradan satılık

İstanbul26. İcra Dairesinden İlan
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, 34 PRT 80 Plakalı, Bmw 320i Marka , Benzinli, 2010 model, siyah renk, otomatik, anahtar ve ruhsat yok, lastik diş derinliğinin olması gerekenden az durumdadır, döşemelerinin eski ve yıpranmış durumdadır, plakaları yok, aracın ön ve arka tamponunda ,sol arka çamurlukta çizikler mevcut, sağ ön kapısının hafif hasarlı olduğu, sol ön çamurluğunun farın bulunduğu köşe kısmının hafif hasarlı olduğu, sunroof camının içe doğru çökük olduğu tespit edilmiştir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...
İstanbul26. İcra Dairesinden İlan

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, 34 PRT 80 Plakalı, Bmw 320i Marka , Benzinli, 2010 model, siyah renk, otomatik, anahtar ve ruhsat yok, lastik diş derinliğinin olması gerekenden az durumdadır, döşemelerinin eski ve yıpranmış durumdadır, plakaları yok, aracın ön ve arka tamponunda ,sol arka çamurlukta çizikler mevcut, sağ ön kapısının hafif hasarlı olduğu, sol ön çamurluğunun farın bulunduğu köşe kısmının hafif hasarlı olduğu, sunroof camının içe doğru çökük olduğu tespit edilmiştir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.