2014 model Dacia Dokker Van icradan satılık

RESMİ İLAN 26.02.2021 - 09:41 2853+ kez okundu.
 

2014 model Dacia Dokker Van icradan satılık

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesinden İlan
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, 37ba645 Plakalı , 2014 Model , DACIA Marka, DOKKER VAN AMBİANCE 1.5 DCİ, Yakıt Tipi Dizel , Vites Tipi Manuel , aracın sol ön çamurluk çizik sön ön kapı ezik sol arka çamurluk derin çizik sağ ön çamurluk çizik sağ ön kapı plastik bakaliti yokarka bagaj kaputunda ufak bir ezik mevcut olup araçta gözle görülür başka belirgin bir hasar yoktur. kullanımdan dolayı kaporta ve boy aksamında muhtelif çizikler mevcuttur. aracın anahtarı olmadığından aracın motor ve mekanik aksamıaracın elektrik e elektronik aksamında inceleme yapılamadı. aracın iç aksamı gözle görüldüğü kadarıyla sorunsuz ve eksiksizdir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…
İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesinden İlan

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, 37ba645 Plakalı , 2014 Model , DACIA Marka, DOKKER VAN AMBİANCE 1.5 DCİ, Yakıt Tipi Dizel , Vites Tipi Manuel , aracın sol ön çamurluk çizik sön ön kapı ezik sol arka çamurluk derin çizik sağ ön çamurluk çizik sağ ön kapı plastik bakaliti yokarka bagaj kaputunda ufak bir ezik mevcut olup araçta gözle görülür başka belirgin bir hasar yoktur. kullanımdan dolayı kaporta ve boy aksamında muhtelif çizikler mevcuttur. aracın anahtarı olmadığından aracın motor ve mekanik aksamıaracın elektrik e elektronik aksamında inceleme yapılamadı. aracın iç aksamı gözle görüldüğü kadarıyla sorunsuz ve eksiksizdir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.