2019 yatırımların taçlandığı bir yıl olsun

TURİZM 31.12.2018 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 26584+ kez okundu.
 

2019 yatırımların taçlandığı bir yıl olsun

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 2018 yılının Bulancak açısından başarılı bir yıl olarak geçtiğini ifade etti.
Başkan Yakar, “Yaşanabilir bir Bulancak inşası için yürüttüğümüz çalışmalarda bir yılı daha geride bıraktık. 2018 yılı Bulancak için gelişimin ve değişimin atağa kalktığı bir yıl oldu. 2019 yılının da birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetlerle sürmesi, ilçemizin yatırımların taçlandığı bir yıl olmasını diliyorum. 2018 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün halkımızla paylaşıyoruz. Acısıyla, tatlısıyla, mutluluğuyla, hüznüyle, başarılarıyla, başarısızlıklarıyla 365 günü geride bırakarak yeni bir yıla merhaba diyoruz. Bulancak Belediyesi olarak hizmette kaliteyi öncelikli kılarak önemli projeleri hayata geçirdik. 2018 yılı ilçemiz açısından başarılı bir yıl oldu. Bulancak, hayata geçirilen yeni ve modern projelerle gelişimini sürdüren ve örnek alınan bir ilçe oldu. Vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanan yatırımlarımız sayesinde, şehrin fiziki yapısını güçlendirirken, insanımızın toplumsal yönünü yararlı projelerle destekliyor ve geleceğe vizyonlu bir Bulancak bırakmaya gayret ediyoruz. Hedefimiz hiçbir zaman gelecek seçimler değil, hep gelecek nesiller olmuştur” diye konuştu.  
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, 2018 yılının Bulancak açısından başarılı bir yıl olarak geçtiğini ifade etti.

Başkan Yakar, “Yaşanabilir bir Bulancak inşası için yürüttüğümüz çalışmalarda bir yılı daha geride bıraktık. 2018 yılı Bulancak için gelişimin ve değişimin atağa kalktığı bir yıl oldu. 2019 yılının da birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetlerle sürmesi, ilçemizin yatırımların taçlandığı bir yıl olmasını diliyorum. 2018 yılı sona ererken yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu bütün halkımızla paylaşıyoruz. Acısıyla, tatlısıyla, mutluluğuyla, hüznüyle, başarılarıyla, başarısızlıklarıyla 365 günü geride bırakarak yeni bir yıla merhaba diyoruz. Bulancak Belediyesi olarak hizmette kaliteyi öncelikli kılarak önemli projeleri hayata geçirdik. 2018 yılı ilçemiz açısından başarılı bir yıl oldu. Bulancak, hayata geçirilen yeni ve modern projelerle gelişimini sürdüren ve örnek alınan bir ilçe oldu.

Vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanan yatırımlarımız sayesinde, şehrin fiziki yapısını güçlendirirken, insanımızın toplumsal yönünü yararlı projelerle destekliyor ve geleceğe vizyonlu bir Bulancak bırakmaya gayret ediyoruz. Hedefimiz hiçbir zaman gelecek seçimler değil, hep gelecek nesiller olmuştur” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.