22 yıl sonra Isparta’da buluştular

GÜNDEM 04.03.2021 - 18:14, Güncelleme: 04.03.2021 - 18:14 3914+ kez okundu.
 

22 yıl sonra Isparta’da buluştular

Bulancak’ta 30 yıl önce sporla başlayan dostluk 22 yıl sonra Isparta’da hasret giderdi.
1990’lı yıllarda Bulancak Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memuru Halit Sütçüoğlu’nun oğlu Okan Sütçüoğlu, spor sayesinde dostluk kurduğu arkadaşı Isparta Orman Bölge Müdürlüğü muhasebe şefi olan Bulancaklı Gürcan Üstündağ ile 22 yıl sonra bir araya geldi. 3 Mart Çarşamba günü iş yerinde ziyaret ettiği Gürcan Üstündağ ile hasret gideren Okan Sütçüoğlu, Çankırı Şehit Gaziler Derneği adına Üstündağ’a, hediye vererek geçmişi andılar. Üstündağ’da yıllar sonra kendisini ziyaret eden, Sütçüoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.       
Bulancak’ta 30 yıl önce sporla başlayan dostluk 22 yıl sonra Isparta’da hasret giderdi.

1990’lı yıllarda Bulancak Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memuru Halit Sütçüoğlu’nun oğlu Okan Sütçüoğlu, spor sayesinde dostluk kurduğu arkadaşı Isparta Orman Bölge Müdürlüğü muhasebe şefi olan Bulancaklı Gürcan Üstündağ ile 22 yıl sonra bir araya geldi.

3 Mart Çarşamba günü iş yerinde ziyaret ettiği Gürcan Üstündağ ile hasret gideren Okan Sütçüoğlu, Çankırı Şehit Gaziler Derneği adına Üstündağ’a, hediye vererek geçmişi andılar. Üstündağ’da yıllar sonra kendisini ziyaret eden, Sütçüoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.