23 yaşındaki bir gence umut oldu

SAĞLIK 01.04.2021 - 10:01, Güncelleme: 01.04.2021 - 10:01 3789+ kez okundu.
 

23 yaşındaki bir gence umut oldu

Bulancak’ın sevilen gençlerinden 112 acil ambulans şoförü İbrahim Yılmaz'ın kök hücre bağışı 23 yaşındaki bir gence umut oldu.
Düzenli olarak Türk Kızılay’a kan bağışında bulunan Yılmaz, daha önceden bağışçı olduğu kök hücrenin yapılan tahliller sonucu 23 yaşındaki bir gence uyum sağlaması sonrası Samsun'da özel bir hastanede bağışta bulundu. Yaptığı kök hücre bağışı ile duyduğu mutluluğu dile getiren Yılmaz, herkesi kök hücre bağışçısı olmaya davet ederek, "Geçireceğiniz ufak bir operasyonla bir hayata can verecek olmak tarif edilemez bir duygu. Uzun bir süredir Türk Kızılay’a kan bağışında bulunuyorum. Bu esnada kök hücre bağışı yapmak için de dilekçe vermiştim, hafta sonu Samsun'a giderek 23 yaşında genç bir kardeşimize umut oldum. Umarım herkes benim gibi düşünür ve nakil bekleyen insanlarımıza umut olur" dedi. Kök Hücre bağışçısı Yılmaz'a Sağlık Bakanlığı adına bir teşekkür belgesi verildi. Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Profesör Doktor Ahmet Tekin imzalı belgede şu ifadeler yer aldı; "Ülkemizde kemik iliği nakli ihtiyacı olan hastalarımıza umut olmak amacıyla çıktığımız bu yolda en büyük destek siz duyarlı bu bağışçılarımızdan sağlanmaktadır. Yapmış olduğunuz bağışınız ile bir hastamızın hayata tutunmasına vesile oldunuz. Gönüllülük esasına dayalı göstermiş olduğunuz bu duyarlılığa hastamız ve bakanlığımız adına teşekkür ederim"
Bulancak’ın sevilen gençlerinden 112 acil ambulans şoförü İbrahim Yılmaz'ın kök hücre bağışı 23 yaşındaki bir gence umut oldu.

Düzenli olarak Türk Kızılay’a kan bağışında bulunan Yılmaz, daha önceden bağışçı olduğu kök hücrenin yapılan tahliller sonucu 23 yaşındaki bir gence uyum sağlaması sonrası Samsun'da özel bir hastanede bağışta bulundu.

Yaptığı kök hücre bağışı ile duyduğu mutluluğu dile getiren Yılmaz, herkesi kök hücre bağışçısı olmaya davet ederek, "Geçireceğiniz ufak bir operasyonla bir hayata can verecek olmak tarif edilemez bir duygu. Uzun bir süredir Türk Kızılay’a kan bağışında bulunuyorum. Bu esnada kök hücre bağışı yapmak için de dilekçe vermiştim, hafta sonu Samsun'a giderek 23 yaşında genç bir kardeşimize umut oldum. Umarım herkes benim gibi düşünür ve nakil bekleyen insanlarımıza umut olur" dedi.

Kök Hücre bağışçısı Yılmaz'a Sağlık Bakanlığı adına bir teşekkür belgesi verildi.

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Profesör Doktor Ahmet Tekin imzalı belgede şu ifadeler yer aldı; "Ülkemizde kemik iliği nakli ihtiyacı olan hastalarımıza umut olmak amacıyla çıktığımız bu yolda en büyük destek siz duyarlı bu bağışçılarımızdan sağlanmaktadır. Yapmış olduğunuz bağışınız ile bir hastamızın hayata tutunmasına vesile oldunuz. Gönüllülük esasına dayalı göstermiş olduğunuz bu duyarlılığa hastamız ve bakanlığımız adına teşekkür ederim"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.