30 Ağustos’ta Bulancak'ta anlamlı açılış

KÜLTÜR 28.08.2017 - 14:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3522+ kez okundu.
 

30 Ağustos’ta Bulancak'ta anlamlı açılış

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bulancak şubesi 30 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan törenle açılacak.
Bulancak Kaymakamlığının tahsis ettiği Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesinin alt katındaki yerde faaliyet gösterecek olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bulancak Şubesi Başkanı Dursun Ali Beyaz'ı gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız makamında ziyaret etti. Yıldız, Bulancak şubesinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Beyaz, "Şubemiz için Bulancak Kaymakamımız Niyazi Ulugölge buradaki yeri bize tahsis etti. Kendisine çok teşekkür ederiz. Artık dernek üyelerimiz, şehit aileleri, gaziler ile yakınları için güzel bir yerimiz oldu. Onları buraya bekliyoruz. Devletimiz bir dediğimizi iki etmiyor. Yarında derneğimizin açılışını TÜMGAZİDER Genel Başkanı emekli albay M. Şükrü Tandoğan yapacak.  30 Ağustos Zafer Bayramı merasimi sonrası derneğimize gelecekler ve açılışını yapacağız" dedi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bulancak şubesi 30 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan törenle açılacak.

Bulancak Kaymakamlığının tahsis ettiği Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesinin alt katındaki yerde faaliyet gösterecek olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bulancak Şubesi Başkanı Dursun Ali Beyaz'ı gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız makamında ziyaret etti.

Yıldız, Bulancak şubesinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Beyaz, "Şubemiz için Bulancak Kaymakamımız Niyazi Ulugölge buradaki yeri bize tahsis etti. Kendisine çok teşekkür ederiz. Artık dernek üyelerimiz, şehit aileleri, gaziler ile yakınları için güzel bir yerimiz oldu. Onları buraya bekliyoruz. Devletimiz bir dediğimizi iki etmiyor. Yarında derneğimizin açılışını TÜMGAZİDER Genel Başkanı emekli albay M. Şükrü Tandoğan yapacak.  30 Ağustos Zafer Bayramı merasimi sonrası derneğimize gelecekler ve açılışını yapacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.