40. Aksu Festivali toplantısı yapıldı

TURİZM 16.02.2017 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 6882+ kez okundu.
 

40. Aksu Festivali toplantısı yapıldı

Bu yıl 40.'sı düzenlenecek 'Uluslararası Aksu Festivali' istişare toplantısı Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy başkanlığında yapıldı.
Başkan Yardımcısı Murat Ersoy; geçmişi çok eski tarihlere dayanan, halk arasında Mayıs Yedisi olarak bilinen festivalin Giresun için önemli bir tanıtım ve buluşma sağladığını ifade etti. Ersoy, ülkemiz için olağanüstü bir olumsuzluk yaşanmadığı taktirde festival programının geniş kapsamlı uygulanacağını, burada belediye ile kurum ve kuruluşların beraber olmasını arzu ettiklerini kaydetti.Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir; festival taslak programının hazırlandığını, festival programına etkinlik koymak isteyen müdürlükler, kurumlarla çalışmaları ortaklaşa yapacaklarını söyledi. Toplantıya, Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali İhsan Sağlam, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertuğrul Tosunoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Demirel, Giresun Üniversitesi’nden Ümmühan Özgül, Liman Başkanlığı adına İsmail Kasap, Kültür Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Ayşegül Karaibrahim, Sağlık Müdürlüğü’nden Hüseyin Bıçakçı, Aksa Elektrik adına Sedat Karaman ve Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Sinan Akgün katıldı.
Bu yıl 40.'sı düzenlenecek 'Uluslararası Aksu Festivali' istişare toplantısı Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy başkanlığında yapıldı.
Başkan Yardımcısı Murat Ersoy; geçmişi çok eski tarihlere dayanan, halk arasında Mayıs Yedisi olarak bilinen festivalin Giresun için önemli bir tanıtım ve buluşma sağladığını ifade etti. Ersoy, ülkemiz için olağanüstü bir olumsuzluk yaşanmadığı taktirde festival programının geniş kapsamlı uygulanacağını, burada belediye ile kurum ve kuruluşların beraber olmasını arzu ettiklerini kaydetti.
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir; festival taslak programının hazırlandığını, festival programına etkinlik koymak isteyen müdürlükler, kurumlarla çalışmaları ortaklaşa yapacaklarını söyledi. Toplantıya, Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali İhsan Sağlam, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertuğrul Tosunoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Demirel, Giresun Üniversitesi’nden Ümmühan Özgül, Liman Başkanlığı adına İsmail Kasap, Kültür Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Ayşegül Karaibrahim, Sağlık Müdürlüğü’nden Hüseyin Bıçakçı, Aksa Elektrik adına Sedat Karaman ve Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Sinan Akgün katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.