44 yıllık hasretin dinmesine son 90 dakika

GÜNDEM 05.05.2021 - 12:29, Güncelleme: 05.05.2021 - 12:31 3185+ kez okundu.
 

44 yıllık hasretin dinmesine son 90 dakika

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş Şampiyonluk yarışında oynayacağı son karşılaşma olan Tuzlaspor maçı öncesi önemli açılamalarda bulundu.
TFF 1. Ligin uzun ve zorlu maratonunda başarılı bir grafik yakalayan yeşil beyazlı ekibin tecrübeli hocası Hakan Keleş, Süper Lig’e çıkmak için son 90 dakika’yı oynayacaklarına vurgu yaparak şunları kaydetti. “ Sezon başından bu güne tek arzumuz Giresunspor’un 44 yıldır bekleyen Süper Lig hasretini dindirmekti. Bugün 44 yıllık bu hasretin dinemsine çok yaklaştık önümüzde son 90 dakikamız kaldı. Hedefe ulaşmak için çok çalışıyor iyi hazırlanıyoruz.” dedi. Süper Lig için son 90 dakika daha mücadele edeceklerini sözlerine ekleyen Keleş, “ Hedeflediğimiz sonuçlar için yoğun bir şekilde çalışmamalarımızı sürdürüyoruz. Konsantrasyonumuz yerinde oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum onlara olan inancım her zman olduğu gibi bugün de tam. İnanıyorum başaracağız. Takım olarak iyi motive olduk. Önümüzde oynayacağımız Tuzlaspor karşılaşmasından galip ayrılarak Süper Lig’e çıkmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş Şampiyonluk yarışında oynayacağı son karşılaşma olan Tuzlaspor maçı öncesi önemli açılamalarda bulundu.

TFF 1. Ligin uzun ve zorlu maratonunda başarılı bir grafik yakalayan yeşil beyazlı ekibin tecrübeli hocası Hakan Keleş, Süper Lig’e çıkmak için son 90 dakika’yı oynayacaklarına vurgu yaparak şunları kaydetti.

“ Sezon başından bu güne tek arzumuz Giresunspor’un 44 yıldır bekleyen Süper Lig hasretini dindirmekti. Bugün 44 yıllık bu hasretin dinemsine çok yaklaştık önümüzde son 90 dakikamız kaldı. Hedefe ulaşmak için çok çalışıyor iyi hazırlanıyoruz.” dedi.

Süper Lig için son 90 dakika daha mücadele edeceklerini sözlerine ekleyen Keleş, “ Hedeflediğimiz sonuçlar için yoğun bir şekilde çalışmamalarımızı sürdürüyoruz. Konsantrasyonumuz yerinde oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum onlara olan inancım her zman olduğu gibi bugün de tam. İnanıyorum başaracağız. Takım olarak iyi motive olduk. Önümüzde oynayacağımız Tuzlaspor karşılaşmasından galip ayrılarak Süper Lig’e çıkmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.