65 yaş koronavirüs aşısı vuruluyor

SAĞLIK 15.02.2021 - 19:13, Güncelleme: 15.02.2021 - 19:13 2576+ kez okundu.
 

65 yaş koronavirüs aşısı vuruluyor

Sağlık Bakanlığının ülke genelinde 65 yaş ve üstündekilerin yeni tip koronavirüse karşı aşılanması çağrısından sonra tüm yurtta olduğu gibi Bulancak’ta da aşı işlemleri devam ediyor.
Aile Sağlık Ocakları ile Bulancak Devlet Hastanesinde bilim kurulunca hazırlanan aşı takvimine göre 65 yaş ve üstündeki vatandaşların aşılama işlemi geçtiğimiz Cuma günü başladı. BDH Başhekimi Uzman Doktor Mehmet Korkmaz, Başhemşire Reyhan İnce Kasap'ın denetiminde hastaneden bağımsız 6 aşı odasında aşılar yapılıyor. Aşı olan kişiler en az 15 dakika dinlenme odasında dinlendiriliyor. 65 yaş nedeniyle gazetemiz köşe yazarlarından Erol Küçük’te Cuma günü korona ilk aşısını başhemşire Reyhan İnce Kasap tarafından yaptırdıktan sonra ikinci aşı tarihinin randevusu da aldı.    
Sağlık Bakanlığının ülke genelinde 65 yaş ve üstündekilerin yeni tip koronavirüse karşı aşılanması çağrısından sonra tüm yurtta olduğu gibi Bulancak’ta da aşı işlemleri devam ediyor.

Aile Sağlık Ocakları ile Bulancak Devlet Hastanesinde bilim kurulunca hazırlanan aşı takvimine göre 65 yaş ve üstündeki vatandaşların aşılama işlemi geçtiğimiz Cuma günü başladı. BDH Başhekimi Uzman Doktor Mehmet Korkmaz, Başhemşire Reyhan İnce Kasap'ın denetiminde hastaneden bağımsız 6 aşı odasında aşılar yapılıyor. Aşı olan kişiler en az 15 dakika dinlenme odasında dinlendiriliyor.

65 yaş nedeniyle gazetemiz köşe yazarlarından Erol Küçük’te Cuma günü korona ilk aşısını başhemşire Reyhan İnce Kasap tarafından yaptırdıktan sonra ikinci aşı tarihinin randevusu da aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.