69 KİŞİ, 59 BİN 470 LİRA CEZA YEDİ!

GÜNDEM 30.11.2020 - 17:18, Güncelleme: 30.11.2020 - 17:18 2269+ kez okundu.
 

69 KİŞİ, 59 BİN 470 LİRA CEZA YEDİ!

20 Kasım 2020 Cuma akşamı Türkiye genelinde başlatılan yeni tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması kararı da alınmıştı.
Bu kapsamda 21 Kasım 2020 Cumartesi akşamı da ilk kez sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmıştı. Ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara gerekli cezalar yazılırken, geçen haftadan bu yana Bulancak’ta da sokağa çıkma yasağına uymayan toplam 69 kişiye 59 bin 470 lira para cezası kesildi. Kısıtlama saatleri dışında sokakta gezen ve ekipler tarafından yakalanan kişilere Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından kesilen cezalar tebliğ edilirken, bu hafta sonu da emniyet tarafından 1 kişiye, jandarma tarafından ise 47 kişiye ceza kesildi. Alınan biliye göre ilçede emniyet ve jandarma ekipleri birçok bölgede çalışmalarını yürütürken yasağa uymayanlara ise bu kapsamda cezalar kesildi. Geçen hafta Bulancak emniyet tarafından 8 kişiye, jandarma tarafından ise 17 kişiye sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında ceza kesilmişti. Vatandaşların yasağa uyması salgın açısından önem arz ederken, vatandaşların yasağa uymaları istenildi.
20 Kasım 2020 Cuma akşamı Türkiye genelinde başlatılan yeni tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması kararı da alınmıştı.

Bu kapsamda 21 Kasım 2020 Cumartesi akşamı da ilk kez sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmıştı. Ülke genelinde sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara gerekli cezalar yazılırken, geçen haftadan bu yana Bulancak’ta da sokağa çıkma yasağına uymayan toplam 69 kişiye 59 bin 470 lira para cezası kesildi. Kısıtlama saatleri dışında sokakta gezen ve ekipler tarafından yakalanan kişilere Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından kesilen cezalar tebliğ edilirken, bu hafta sonu da emniyet tarafından 1 kişiye, jandarma tarafından ise 47 kişiye ceza kesildi.

Alınan biliye göre ilçede emniyet ve jandarma ekipleri birçok bölgede çalışmalarını yürütürken yasağa uymayanlara ise bu kapsamda cezalar kesildi. Geçen hafta Bulancak emniyet tarafından 8 kişiye, jandarma tarafından ise 17 kişiye sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında ceza kesilmişti.

Vatandaşların yasağa uyması salgın açısından önem arz ederken, vatandaşların yasağa uymaları istenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.