75. Yıl Anaokulu’ndan “IT’s All About’e” projesi

EĞİTİM 03.03.2021 - 14:39, Güncelleme: 03.03.2021 - 14:39 3394+ kez okundu.
 

75. Yıl Anaokulu’ndan “IT’s All About’e” projesi

Bulancak 75. Yıl Anaokulu E-Twennig topluluğunun bir üyesi oldu.
Etwening projeleri, planlanan çalışmaların öğrenci merkezli etkinliklerle yürütüldüğü ve bu etkinliklerin çevrimiçi ortamlarda ortaklarla paylaşıldığı, farklı okullardan, farklı ülkelerden öğrencilerin iş birliğini esas alan projedir. Bulancak 75.yıl Anaokulu da ‘’IT’s All About’e’ !’’ (e hakkında her şey) adlı projeyle etwinning topluluğunun bir üyesi oldu. Bulancak 75.yıl Anaokulu okul müdürü Orhan Cebeci’nin koordinatörlüğünde Okul öncesi öğretmeni Ferhan Ok Kaya’nın yürütmüş olduğu ‘’It’s All About ‘e’! ‘’ adlı etwinning projesi çalışmalarına başladı.       Proje ile öğrencilerin kendi kültürel miraslarını tanımaları ve kültürel miras bilincine sahip olmaları, ülkeler arası sınırları ve mesafeleri kaldırarak dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi, aynı zamanda öğrencilerin benlik saygısı ve kendini ifade etme becerilerini geliştirmeleri amaçlanıyor. Türkiye’nin farklı şehirlerden katılımcıların olduğu proje Arnavutluk(3), Azerbeycan(1), Bulgaristan(1) Hırvatistan (4), İtalya(2), Polonya(4),Portekiz(3),Romanya(2),Sırbistan(2), Türkiye (95),Çek Cumhuriyeti (1),Ürdün(1) ülkelerinden gelen destek ile 13 ülkede 117 proje ortağı ile yürütülecektir. Proje sürecinde ‘e Partners, e Citlzen, e Art, e Heritage, eMusic, e Technolog, e Safety ve  e  Twinning’ temalarında çalışmalar yapılacak  
Bulancak 75. Yıl Anaokulu E-Twennig topluluğunun bir üyesi oldu.

Etwening projeleri, planlanan çalışmaların öğrenci merkezli etkinliklerle yürütüldüğü ve bu etkinliklerin çevrimiçi ortamlarda ortaklarla paylaşıldığı, farklı okullardan, farklı ülkelerden öğrencilerin iş birliğini esas alan projedir.

Bulancak 75.yıl Anaokulu da ‘’IT’s All About’e’ !’’ (e hakkında her şey) adlı projeyle etwinning topluluğunun bir üyesi oldu. Bulancak 75.yıl Anaokulu okul müdürü Orhan Cebeci’nin koordinatörlüğünde Okul öncesi öğretmeni Ferhan Ok Kaya’nın yürütmüş olduğu ‘’It’s All About ‘e’! ‘’ adlı etwinning projesi çalışmalarına başladı.

      Proje ile öğrencilerin kendi kültürel miraslarını tanımaları ve kültürel miras bilincine sahip olmaları, ülkeler arası sınırları ve mesafeleri kaldırarak dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi, aynı zamanda öğrencilerin benlik saygısı ve kendini ifade etme becerilerini geliştirmeleri amaçlanıyor.

Türkiye’nin farklı şehirlerden katılımcıların olduğu proje Arnavutluk(3), Azerbeycan(1), Bulgaristan(1) Hırvatistan (4), İtalya(2), Polonya(4),Portekiz(3),Romanya(2),Sırbistan(2), Türkiye (95),Çek Cumhuriyeti (1),Ürdün(1) ülkelerinden gelen destek ile 13 ülkede 117 proje ortağı ile yürütülecektir.

Proje sürecinde ‘e Partners, e Citlzen, e Art, e Heritage, eMusic, e Technolog, e Safety ve  e  Twinning’ temalarında çalışmalar yapılacak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.