8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 20.04.2024 - 12:19, Güncelleme: 20.04.2024 - 12:39 1513 kez okundu.
 

8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

Samsun'da, hakkında 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, firari hükümlülerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Ekipler, uyuşturucu madde kullanmak, hükümlü ve tutuklunun kaçması, hırsızlık ve karşılıksız yararlanma suçlarından aranan ve hakkında toplam 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Ş'yi İlkadım ilçesinde yakaladı. E.Ş'nin üzerinde yapılan aramada 21 sentetik ecza hapı ele geçirildi.  
Samsun'da, hakkında 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, firari hükümlülerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, uyuşturucu madde kullanmak, hükümlü ve tutuklunun kaçması, hırsızlık ve karşılıksız yararlanma suçlarından aranan ve hakkında toplam 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Ş'yi İlkadım ilçesinde yakaladı.

E.Ş'nin üzerinde yapılan aramada 21 sentetik ecza hapı ele geçirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.