92 m² daire icradan satılık

RESMİ İLAN 30.03.2021 - 10:33 3630+ kez okundu.
 

92 m² daire icradan satılık

Giresun İcra Dairesinden İlan
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Giresun İl, Keşap İlçe, 75 Ada, 16 Parsel, FINDIKLI Mahalle/Köy, 2. kat 3 Nolu Nolu Bağımsız Bölüm konutun inşaat alanı projesi üzeriden yapılan tespite göre brüt inşaat alanı 101,50 m² net inşaat alanı ise 92 m² şeklinde olmaktadır. Mesken nitelikli bağımsız bölümün Mutfak (balkonlu), Salon, 3 adet yatak odası (1 yatak odası balkonlu), Hol, Wc ve banyo bölümlerinden ibaret olduğu ve mevcut hali ile mesken amaçlı kullanılmakta olduğu görülmüştür. Binanın giriş kapısının Giresun-Trabzon korayoluna cepheli olduğu tespit edilmiştir.Ana bina giriş kapısının demir doğrama kapı daire giriş kapısının ise çelik kapı olduğu görülmüştür. Taban kaplaması odalarda kadronlu tahta kaplama, Balkon wc ve banyo gibi ıslak mahallerde ise seramik kaplamadır. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız..
Giresun İcra Dairesinden İlan

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Giresun İl, Keşap İlçe, 75 Ada, 16 Parsel, FINDIKLI Mahalle/Köy, 2. kat 3 Nolu Nolu Bağımsız Bölüm konutun inşaat alanı projesi üzeriden yapılan tespite göre brüt inşaat alanı 101,50 m² net inşaat alanı ise 92 m² şeklinde olmaktadır. Mesken nitelikli bağımsız bölümün Mutfak (balkonlu), Salon, 3 adet yatak odası (1 yatak odası balkonlu), Hol, Wc ve banyo bölümlerinden ibaret olduğu ve mevcut hali ile mesken amaçlı kullanılmakta olduğu görülmüştür. Binanın giriş kapısının Giresun-Trabzon korayoluna cepheli olduğu tespit edilmiştir.Ana bina giriş kapısının demir doğrama kapı daire giriş kapısının ise çelik kapı olduğu görülmüştür. Taban kaplaması odalarda kadronlu tahta kaplama, Balkon wc ve banyo gibi ıslak mahallerde ise seramik kaplamadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.