AB-I LEZİZ HİZMETE AÇILDI

DÜNYA 16.12.2020 - 16:32, Güncelleme: 16.12.2020 - 17:12 8235+ kez okundu.
 

AB-I LEZİZ HİZMETE AÇILDI

Bulancak’ta Ab-ı Leziz adı altında Antep Baklavacısı açıldı. Cumhuriyet Meydanı Belediye Binası yanında faaliyete geçen Ab-ı Leziz, Çarşamba günü Bulancaklıların hizmetine açıldı.
Enfes Antep Baklava çeşitleri ve bol peynirli Adana Böreği ile Bulancaklı vatandaşların hizmetine açılan Ab-ı Leziz’de birbirinden leziz tatlı ve börek çeşitleri bulabilirsiniz. Fıstıklı baklava çeşitleri ile birbirinden lezzetli ürünleri müşterilerine sunan Ab-ı Leziz sahibi Mehmet Ali Er, yaklaşık 15 yıldır Bulancak’a pastane sektöründe hizmet verdiklerini ifade ederek, Cumhuriyet Meydanında açıkları yeni mekan ile Bulancaklı vatandaşların evlerine konuk olacaklarını söyledi. Bulancak’ın yeni tadı olmak için yola çıktıklarını kaydeden Er, pandemi nedeniyle açılış yapmadıklarını ve paket servis olarak da hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.  
Bulancak’ta Ab-ı Leziz adı altında Antep Baklavacısı açıldı. Cumhuriyet Meydanı Belediye Binası yanında faaliyete geçen Ab-ı Leziz, Çarşamba günü Bulancaklıların hizmetine açıldı.

Enfes Antep Baklava çeşitleri ve bol peynirli Adana Böreği ile Bulancaklı vatandaşların hizmetine açılan Ab-ı Leziz’de birbirinden leziz tatlı ve börek çeşitleri bulabilirsiniz.

Fıstıklı baklava çeşitleri ile birbirinden lezzetli ürünleri müşterilerine sunan Ab-ı Leziz sahibi Mehmet Ali Er, yaklaşık 15 yıldır Bulancak’a pastane sektöründe hizmet verdiklerini ifade ederek, Cumhuriyet Meydanında açıkları yeni mekan ile Bulancaklı vatandaşların evlerine konuk olacaklarını söyledi.

Bulancak’ın yeni tadı olmak için yola çıktıklarını kaydeden Er, pandemi nedeniyle açılış yapmadıklarını ve paket servis olarak da hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.