Alkışlar Piraziz Şehit Tuğgeneral Anaokuluna…

EĞİTİM 07.01.2021 - 15:11, Güncelleme: 07.01.2021 - 15:11 3260+ kez okundu.
 

Alkışlar Piraziz Şehit Tuğgeneral Anaokuluna…

Geçen yıl ‘Makamdan Masala’ projesiyle Piraziz’de birçok makam ziyareti yapılıp makam sahipleri çocuklara masallar anlattılar.
Proje yürütücüsü Emine Kapucu ve öğrencileri bu projeyle Piraziz’de bu yıl tek Ulusal kalite etiketi almaya hak kazandı. eTwinning Kalite Etiketleri, çok iyi niteliklere sahip eTwinning projeleri düzenleyen öğretmenlere verilmektedir. Bu etiketler, projenin belirli bir ulusal standartta ve Avrupa standartına ulaştığını belirtmektedir. Eğitimlerinde birçok projeye yer veren öğretmen ve öğrenciler daha önce de Giresun Eğitim de iyi örnekler ödülleri aldılar. Bu yıl da birçok eTwinning projeleri yürüten Öğretmen ve Öğrenciler ‘Senin Evin Doğa Tut Onu Bırakma’ Projesiyle öğrencilerin de doğa, çevre, iklim değişikliği ve geri dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak ‘Vizemi Aldım Dünyayı Geziyorum’ Projesiyle Sınırları giderek daralan bir dünyada insan topluluklarının birlikte yaşamalarını gerektiren koşullar nedeniyle karşılıklı anlayış ve uyumun gerçekleşmesi açısından farklı ülkelerin, kültürlerin tanınması ve bilinmesinin önemi giderek artmaktadır. Bu görüşlerden hareketle Dünyanın 8 ülkesinin çeşitli nitelikler ve kültürü ile ele alınacaktır. ‘Hatay’a Hayat Olalım’ projesiyle de öğrencilerimize orman bilincini, ağaç sevgisini, doğa sevgisini kazandırmak, özelde Hatay Bölgesi ve genelde tüm ülkemizde Her insanın en az 2 ağacının olması, yeşile önem veren, çevre bilinci oluşan bireylerin yetişmesi, ağaç sevgisinin oluşması Projeleri yüz yüze eğitimde ve uzaktan eğitimde de devam eden sınıf öğretmenimize projeler konusunda Okul Müdürü  Elvan Kahriman’ın her zaman destek olduğu Okul aile işbirliğinde öğrenciler ve veliler keyifli bir şekilde projeleri yürüttüğü görüldü.     Haber: Erol Küçük
Geçen yıl ‘Makamdan Masala’ projesiyle Piraziz’de birçok makam ziyareti yapılıp makam sahipleri çocuklara masallar anlattılar.

Proje yürütücüsü Emine Kapucu ve öğrencileri bu projeyle Piraziz’de bu yıl tek Ulusal kalite etiketi almaya hak kazandı. eTwinning Kalite Etiketleri, çok iyi niteliklere sahip eTwinning projeleri düzenleyen öğretmenlere verilmektedir. Bu etiketler, projenin belirli bir ulusal standartta ve Avrupa standartına ulaştığını belirtmektedir. Eğitimlerinde birçok projeye yer veren öğretmen ve öğrenciler daha önce de Giresun Eğitim de iyi örnekler ödülleri aldılar.

Bu yıl da birçok eTwinning projeleri yürüten Öğretmen ve Öğrenciler ‘Senin Evin Doğa Tut Onu Bırakma’ Projesiyle öğrencilerin de doğa, çevre, iklim değişikliği ve geri dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak ‘Vizemi Aldım Dünyayı Geziyorum’ Projesiyle Sınırları giderek daralan bir dünyada insan topluluklarının birlikte yaşamalarını gerektiren koşullar nedeniyle karşılıklı anlayış ve uyumun gerçekleşmesi açısından farklı ülkelerin, kültürlerin tanınması ve bilinmesinin önemi giderek artmaktadır. Bu görüşlerden hareketle Dünyanın 8 ülkesinin çeşitli nitelikler ve kültürü ile ele alınacaktır. ‘Hatay’a Hayat Olalım’ projesiyle de öğrencilerimize orman bilincini, ağaç sevgisini, doğa sevgisini kazandırmak, özelde Hatay Bölgesi ve genelde tüm ülkemizde Her insanın en az 2 ağacının olması, yeşile önem veren, çevre bilinci oluşan bireylerin yetişmesi, ağaç sevgisinin oluşması
Projeleri yüz yüze eğitimde ve uzaktan eğitimde de devam eden sınıf öğretmenimize projeler konusunda Okul Müdürü  Elvan Kahriman’ın her zaman destek olduğu Okul aile işbirliğinde öğrenciler ve veliler keyifli bir şekilde projeleri yürüttüğü görüldü.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Emel
(07.01.2021 18:43 - #72210)
Tebrik ederim Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın güzel bir çalışma
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.