ARABA HIRSIZLARI BULANCAK’TA YAKALANDI

GÜNDEM 30.11.2020 - 16:54, Güncelleme: 30.11.2020 - 16:54 2984+ kez okundu.
 

ARABA HIRSIZLARI BULANCAK’TA YAKALANDI

Gülyalı’da kartal marka bir aracı çalan iki hırsız, Bulancak’ta Jandarma ve Emniyetin yaptığı ortak çalışma ile kısa sürede yakalandı.
Ordu’ya bağlı Gülyalı ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana elen hırsızlık olayında kartal marka bir araç çalan iki şüpheli şahıs, Bulancak ve Piraziz’de suç aleti araçla 6 hırsızlık olayına daha karıştı. Olayı dikkatli ve titiz bir şekilde ele alan Jandarma ve Emniyet ekipleri, yaptıkları ortak çalışmayla olayı gerçekleştiren 2 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Alınan bilgiye göre Gülyalı’da meydana gelen hırsızlık olayı sonrası aracın Piraziz’de görülmesi üzerine yapılan araştırma neticesinde söz konusu araç ile hırsızlık yapan şahısların Piraziz’de 5, Bulancak’ta ise 1 hırsızlık olayına karıştıkları öğrenildi. Yapılan çalışma sonucu şüphelilerin kimliğini tespit eden ekipler, yaptıkları istişare ile iki şahsı da farklı adreslerde yakaladılar. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, hırsızlık mallarının sahiplerine ulaşılmaya çalışıldığı öğrenildi.  
Gülyalı’da kartal marka bir aracı çalan iki hırsız, Bulancak’ta Jandarma ve Emniyetin yaptığı ortak çalışma ile kısa sürede yakalandı.

Ordu’ya bağlı Gülyalı ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana elen hırsızlık olayında kartal marka bir araç çalan iki şüpheli şahıs, Bulancak ve Piraziz’de suç aleti araçla 6 hırsızlık olayına daha karıştı.

Olayı dikkatli ve titiz bir şekilde ele alan Jandarma ve Emniyet ekipleri, yaptıkları ortak çalışmayla olayı gerçekleştiren 2 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.

Alınan bilgiye göre Gülyalı’da meydana gelen hırsızlık olayı sonrası aracın Piraziz’de görülmesi üzerine yapılan araştırma neticesinde söz konusu araç ile hırsızlık yapan şahısların Piraziz’de 5, Bulancak’ta ise 1 hırsızlık olayına karıştıkları öğrenildi.

Yapılan çalışma sonucu şüphelilerin kimliğini tespit eden ekipler, yaptıkları istişare ile iki şahsı da farklı adreslerde yakaladılar. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, hırsızlık mallarının sahiplerine ulaşılmaya çalışıldığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.