Arıkan’dan, Güneş bebek için büyük destek

GÜNDEM 01.03.2021 - 14:07, Güncelleme: 01.03.2021 - 14:07 4406+ kez okundu.
 

Arıkan’dan, Güneş bebek için büyük destek

Giresun’da yaşayan SMA hastası Güneş bebek için ünlü oyuncu Enis Arıkan sosyal medya hesabından canlı yayın açarak elinden ne geliyorsa yapacağını söyledi.
Enis Arıkan’ın açtığı canlı yayına Güneş bebek de anne ve babası ile birlikte katıldı. Güneş kız ile tanışan Enis Arıkan ‘Bu maviş gözleri bırakmayacağım, sonuna kadar yanında olacağım’ dedi. Yayına konuk olarak ünlü pop müzik şarkıcısı Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin de katıldı. Daha önce Pamir bebeğin kampanyasında da yer alan ikili Güneş bebek için de canlı yayınlar yapacaklarını, Enis Arıkan’a da destek olarak Güneş’i tedavisine Amerika’ya uğurlayacaklarını söylediler.  Ayrıca yayına Enis Arıkan’ın annesi @selmateyzeoffical ve kampanyasının başından beri Güneş’in destekçisi olan Ayça Alan Göksoy da katıldı. Enis Arıkan gözlüklerini, montlarını ve şapkalarını, Güneş’e hediye edilen ürünlerin satıldığı ve gelirinin kampanyaya aktarıldığı @guneseumuolmagazasi ‘na hediye etti. Ayrıca bu hafta güneş için en büyük desteği sağlayan kişi ile bir gün geçireceğini ve Exxen’de yayınlanan show programının Ezgi Mola’nın konuk olduğu bölümün çekimlerinde ağırlayacağını, skeçlerinde de bu kişiye yer vereceğini söyledi.
Giresun’da yaşayan SMA hastası Güneş bebek için ünlü oyuncu Enis Arıkan sosyal medya hesabından canlı yayın açarak elinden ne geliyorsa yapacağını söyledi.

Enis Arıkan’ın açtığı canlı yayına Güneş bebek de anne ve babası ile birlikte katıldı. Güneş kız ile tanışan Enis Arıkan ‘Bu maviş gözleri bırakmayacağım, sonuna kadar yanında olacağım’ dedi.

Yayına konuk olarak ünlü pop müzik şarkıcısı Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin de katıldı. Daha önce Pamir bebeğin kampanyasında da yer alan ikili Güneş bebek için de canlı yayınlar yapacaklarını, Enis Arıkan’a da destek olarak Güneş’i tedavisine Amerika’ya uğurlayacaklarını söylediler.  Ayrıca yayına Enis Arıkan’ın annesi @selmateyzeoffical ve kampanyasının başından beri Güneş’in destekçisi olan Ayça Alan Göksoy da katıldı.

Enis Arıkan gözlüklerini, montlarını ve şapkalarını, Güneş’e hediye edilen ürünlerin satıldığı ve gelirinin kampanyaya aktarıldığı @guneseumuolmagazasi ‘na hediye etti. Ayrıca bu hafta güneş için en büyük desteği sağlayan kişi ile bir gün geçireceğini ve Exxen’de yayınlanan show programının Ezgi Mola’nın konuk olduğu bölümün çekimlerinde ağırlayacağını, skeçlerinde de bu kişiye yer vereceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.