Avusturya'da yaşayan gurbetçilerden Tokat'taki çocuklara giyecek yardımı

YAŞAM (AA) - Anadolu Ajansı | 22.01.2021 - 10:59, Güncelleme: 22.01.2021 - 10:59 3518+ kez okundu.
 

Avusturya'da yaşayan gurbetçilerden Tokat'taki çocuklara giyecek yardımı

TOKAT (AA) - Avusturya'da yaşayan gurbetçiler, kurdukları "Avusturya Gönüllüleri Platformu" üzerinden Tokat'taki ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont yardımında bulundu.Platform tarafından Tokat'ın Niksar ilçesindeki kırsal kesimde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara 35 çift ayakkabı ile mont gönderildi. Avusturya Gönüllüleri Platformu Başkanı Sevim Sevinç, Türkiye'nin her noktasındaki ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Doğu ve Güneydoğu'nun yanı sıra Tokat, Samsun, Van, Giresun ve Sinop'ta çocuklara yardım yaptık. Bu kış günlerinde hem çocuklarımızı hem de onların mutluluğuyla içimizi ısıtalım istedik. Bu çalışmada bize destek veren hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunarız." ifadelerini kullandı.

TOKAT (AA) - Avusturya'da yaşayan gurbetçiler, kurdukları "Avusturya Gönüllüleri Platformu" üzerinden Tokat'taki ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont yardımında bulundu.

Platform tarafından Tokat'ın Niksar ilçesindeki kırsal kesimde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara 35 çift ayakkabı ile mont gönderildi.

Avusturya Gönüllüleri Platformu Başkanı Sevim Sevinç, Türkiye'nin her noktasındaki ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Doğu ve Güneydoğu'nun yanı sıra Tokat, Samsun, Van, Giresun ve Sinop'ta çocuklara yardım yaptık. Bu kış günlerinde hem çocuklarımızı hem de onların mutluluğuyla içimizi ısıtalım istedik. Bu çalışmada bize destek veren hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunarız." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.