Bakan Soylu’dan TDV gönüllülerine 'Teşekkür Belgesi'

GÜNDEM 03.03.2021 - 13:50, Güncelleme: 03.03.2021 - 13:50 3413+ kez okundu.
 

Bakan Soylu’dan TDV gönüllülerine 'Teşekkür Belgesi'

Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından arama, kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerine teşekkür belgesi verildi.
Giresun’da yaşanan sel felaketinin ardından gönüllü olarak çalışmalara katılan Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerine İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla "Teşekkür Belgesi" gönderildi. Teşekkür belgeleri, Giresun İl Müftüsü ve TDV Giresun Şube Başkanı Muhittin Oral tarafından TDV gönüllülerine takdim edildi. İl Müftüsü Oral, TDV gönüllülerinin afet bölgesinde yaşayan vatandaşlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için özveriyle çalıştığını belirterek, "Gönüllülerimiz, yaşanan sel felaketinin ilk gününden itibaren arama, kurtarma ve gıda dağıtımı çalışmalarına katıldı. Zarar gören iş yerlerinin temizliği ve manevi danışmanlık gibi birçok görevi üstlendi. Mahzun gönüllere teselli olup, kardeşlik eli uzatan tüm gönüllülerimize teşekkür ederim. Yüce Allah milletimizi böyle afetlerden muhafaza buyursun." dedi. Arama kurtarma çalışmalarına AFAD gönüllüleri, kamu kurum kuruluş temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte TDV gönüllüleri de destek vermişti. Bakan Soylu imzasıyla gönderilen Teşekkür Belgesi'nde şu ifadeler yer aldı: "Giresun ilimizde 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinde gerçekleştirilen afet anı müdahale ve arama kurtarma çalışmalarında göstermiş olduğunuz üstün gayret, fedakârlık, mesleki beceri ve insani hassasiyetiniz için sizlere yürekten teşekkür ediyor, şahsınızı, saygıdeğer ailenizi ve tüm ekip arkadaşlarınızı sevgi ve saygılarımla selamlıyorum."
Giresun’da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından arama, kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerine teşekkür belgesi verildi.

Giresun’da yaşanan sel felaketinin ardından gönüllü olarak çalışmalara katılan Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerine İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzasıyla "Teşekkür Belgesi" gönderildi.
Teşekkür belgeleri, Giresun İl Müftüsü ve TDV Giresun Şube Başkanı Muhittin Oral tarafından TDV gönüllülerine takdim edildi.
İl Müftüsü Oral, TDV gönüllülerinin afet bölgesinde yaşayan vatandaşlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için özveriyle çalıştığını belirterek, "Gönüllülerimiz, yaşanan sel felaketinin ilk gününden itibaren arama, kurtarma ve gıda dağıtımı çalışmalarına katıldı. Zarar gören iş yerlerinin temizliği ve manevi danışmanlık gibi birçok görevi üstlendi. Mahzun gönüllere teselli olup, kardeşlik eli uzatan tüm gönüllülerimize teşekkür ederim. Yüce Allah milletimizi böyle afetlerden muhafaza buyursun." dedi.
Arama kurtarma çalışmalarına AFAD gönüllüleri, kamu kurum kuruluş temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte TDV gönüllüleri de destek vermişti.
Bakan Soylu imzasıyla gönderilen Teşekkür Belgesi'nde şu ifadeler yer aldı: "Giresun ilimizde 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinde gerçekleştirilen afet anı müdahale ve arama kurtarma çalışmalarında göstermiş olduğunuz üstün gayret, fedakârlık, mesleki beceri ve insani hassasiyetiniz için sizlere yürekten teşekkür ediyor, şahsınızı, saygıdeğer ailenizi ve tüm ekip arkadaşlarınızı sevgi ve saygılarımla selamlıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.