Bartu GSM hizmetinizde

GÜNDEM 14.01.2021 - 15:44, Güncelleme: 14.01.2021 - 15:44 4032+ kez okundu.
 

Bartu GSM hizmetinizde

Bulancaklı genç girişimcilerden Serkan Bayram’ın işletmeciliğini yaptığı Bartu GSM geçtiğimiz günlerde hizmete girdi.
Bulancak Mahallesi Millet Caddesi(Halk Bankası yanı)adresinde açılan iş yeri sahibi Serkan Bayram, “15 yıldır bu sektörde çalışıyorum. Teknik servis, cep telefonu, tablet alım satımı ve aksesuar çeşitleri konusunda tecrübe sahibi olarak kendi iş yerimi kısa bir süre önce hizmete açtım. Kaliteli, uygun fiyat ve teknik bilgimiz ile birlikte müşterilerimiz her zaman hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. Yıldız Haber Gazetesi olarak hayırlı olsun diyoruz.   
Bulancaklı genç girişimcilerden Serkan Bayram’ın işletmeciliğini yaptığı Bartu GSM geçtiğimiz günlerde hizmete girdi.

Bulancak Mahallesi Millet Caddesi(Halk Bankası yanı)adresinde açılan iş yeri sahibi Serkan Bayram, “15 yıldır bu sektörde çalışıyorum. Teknik servis, cep telefonu, tablet alım satımı ve aksesuar çeşitleri konusunda tecrübe sahibi olarak kendi iş yerimi kısa bir süre önce hizmete açtım. Kaliteli, uygun fiyat ve teknik bilgimiz ile birlikte müşterilerimiz her zaman hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yıldız Haber Gazetesi olarak hayırlı olsun diyoruz.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.