Başkan Adayı Sıbıç, ‘Sofralarımızı her zaman paylaşacağız’

DÜNYA 16.03.2024 - 23:07, Güncelleme: 16.03.2024 - 23:07 10365+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Sıbıç, ‘Sofralarımızı her zaman paylaşacağız’

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, ev ziyaretlerinin yanı sıra akşamları vatandaşların sofrasına konuk oluyor.
‘Bizde durmak yok, vatandaşlarımızla buluşma, dertleşme yolunda tam yol ileri gidiyoruz’ diye konuşan Başkan Adayı Sıbıç, “Onların varlığı, ilgisi, sevgisi, desteği bir ömre bedel. Sağolsunlar, varolsunlar. Başkan olacağım; tüm ekibimle halkımıza en iyi hizmetleri sunacağım. 1 Nisan’a az kaldı, her şey çok güzel olacak” dedi. Akşamları ise iftar sofralarına misafir olduklarını aktaran Başkan Adayı Sıbıç, “Mübarek Ramazan ayında her fırsatta evlere konuk olmaya çalışıyorum. Bu akşam da kıymetli Dündar Ailesi’nin davetlisi oldum. Bereketli sofralarını paylaştım. Allah oruçlarını, dualarını kabul eylesin. Konukseverliklerine teşekkürler... Bizler sofralarımızı da, üzüntümüzü, sevincimizi de her daim paylaşacağız. 1 Nisan’dan sonra da zaten huzura berekete kavuşacağız” ifadelerini kullandı.  
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, ev ziyaretlerinin yanı sıra akşamları vatandaşların sofrasına konuk oluyor.

‘Bizde durmak yok, vatandaşlarımızla buluşma, dertleşme yolunda tam yol ileri gidiyoruz’ diye konuşan Başkan Adayı Sıbıç, “Onların varlığı, ilgisi, sevgisi, desteği bir ömre bedel. Sağolsunlar, varolsunlar. Başkan olacağım; tüm ekibimle halkımıza en iyi hizmetleri sunacağım. 1 Nisan’a az kaldı, her şey çok güzel olacak” dedi.

Akşamları ise iftar sofralarına misafir olduklarını aktaran Başkan Adayı Sıbıç, “Mübarek Ramazan ayında her fırsatta evlere konuk olmaya çalışıyorum. Bu akşam da kıymetli Dündar Ailesi’nin davetlisi oldum. Bereketli sofralarını paylaştım. Allah oruçlarını, dualarını kabul eylesin. Konukseverliklerine teşekkürler... Bizler sofralarımızı da, üzüntümüzü, sevincimizi de her daim paylaşacağız. 1 Nisan’dan sonra da zaten huzura berekete kavuşacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.