Başkan Sıbıç, 2. Osb’de Başkanvekili Oldu

GÜNDEM 06.05.2024 - 18:50, Güncelleme: 06.05.2024 - 18:50 3634 kez okundu.
 

Başkan Sıbıç, 2. Osb’de Başkanvekili Oldu

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında toplanan Giresun 2. OSB Toplantısında Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili olarak seçildi.
Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda, gerçekleştirilen toplantıda; organize sanayi bölgesinin gelişimi ve projeleri üzerine detaylı bir değerlendirme yapılırken, boşalan yönetim ve denetim kurulu üyeliklerine de oybirliği ile asil ve yedek üye seçimi yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Serdengeçti, “Giresun'un geleceğine yönelik önemli adımlardan biri olan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı için bir araya geldik. Hepinizi içtenlikle selamlıyorum. Giresun için 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin, gelecekteki vizyonumuz için büyük önem taşıdığına inanıyorum. Bu bölgenin, şehrimize katma değer sağlayacak ve milli kalkınmamıza güç katacak bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz. Bu yolda emek veren ve bugüne kadar görev almış olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca, yeni görev yapacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. 2. OSB’de yürütülen çalışmaların en iyi şekilde devam etmesini ve 2. OSB’nin yapmış olduğu çalışmalarla 3’üncü, 4’üncü ve 5’inci OSB’lerimize de güzel örnek teşkil edeceğini düşünüyorum. Bu toplantı hem tanışma hem de bundan sonraki adımlarımızı belirleme fırsatı sunuyor. Gündemimizdeki konuları değerlendirecek ve hizmetlerimizi daha ileriye taşıyacak adımları planlayacağız. Hepimiz için verimli bir toplantı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Giresun 2.OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz tarafından 2.OSB'de fiili istihdam ile yapımı planlanan işler hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi. Vali Serdengeçti başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç başta olmak üzere Giresun İl Özel İdaresi, Bulancak Belediyesi ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası kurum temsilcileri katıldı.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında toplanan Giresun 2. OSB Toplantısında Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili olarak seçildi.

Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda, gerçekleştirilen toplantıda; organize sanayi bölgesinin gelişimi ve projeleri üzerine detaylı bir değerlendirme yapılırken, boşalan yönetim ve denetim kurulu üyeliklerine de oybirliği ile asil ve yedek üye seçimi yapıldı.

Toplantıda konuşan Vali Serdengeçti, “Giresun'un geleceğine yönelik önemli adımlardan biri olan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı için bir araya geldik. Hepinizi içtenlikle selamlıyorum. Giresun için 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin, gelecekteki vizyonumuz için büyük önem taşıdığına inanıyorum. Bu bölgenin, şehrimize katma değer sağlayacak ve milli kalkınmamıza güç katacak bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz. Bu yolda emek veren ve bugüne kadar görev almış olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca, yeni görev yapacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. 2. OSB’de yürütülen çalışmaların en iyi şekilde devam etmesini ve 2. OSB’nin yapmış olduğu çalışmalarla 3’üncü, 4’üncü ve 5’inci OSB’lerimize de güzel örnek teşkil edeceğini düşünüyorum. Bu toplantı hem tanışma hem de bundan sonraki adımlarımızı belirleme fırsatı sunuyor. Gündemimizdeki konuları değerlendirecek ve hizmetlerimizi daha ileriye taşıyacak adımları planlayacağız. Hepimiz için verimli bir toplantı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Giresun 2.OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz tarafından 2.OSB'de fiili istihdam ile yapımı planlanan işler hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi.

Vali Serdengeçti başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç başta olmak üzere Giresun İl Özel İdaresi, Bulancak Belediyesi ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası kurum temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.