Başkan Tatlı, yeniden aday gösterildi

SİYASET 28.01.2021 - 17:00, Güncelleme: 28.01.2021 - 17:00 3539+ kez okundu.
 

Başkan Tatlı, yeniden aday gösterildi

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen AK Parti Giresun 7. Olağan İl Kongresinin 8 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 11.00’da 19 Eylül Kapalı Spor salonunda yapılacağını açıkladı.
Kongreye tek aday olarak çıkacak olan mevcut başkan Tatlı, “Tüm ilçe kongrelerimizi tamamladık. Çok şükür hem katılım hem de birlik ve beraberlik açısından çok güzel kongreleri geride bıraktık” dedi. 7. Olağan İl Kongresi için çalışma programlarını belirlediklerini dile getiren Başkan Tatlı, planların yapılıp, koordinasyon ekiplerin kurulduğunu ifade ederek; “Yenilenme ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun şekilde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu anlamda İl kongremizle ilgili tüm hazırlıklarımızı yaptık ve Genel Merkezimizle paylaştık” diye konuştu. Başkan Tatlı, “Kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız kutlu yürüyüşte, milletimizin gösterdiği istikameti kendimize yol bildik. Millet ve hizmet aşkıyla başlayan yolculuğumuzda, geldiğimiz bu noktada Türkiye’nin partisi olarak yeni bir döneme kucak açıyoruz. Siyasetimizin merkezinden insan, sevdamızdan Türkiye eksik olmadı. Bu uğurda milletimizle omuz omuza yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla bir kez daha hazırız. Tek vücut halinde hareket ederek gerçekleştireceğimiz İl kongremiz vatandaşlarımızla yeniden kucaklaşmamıza vesile olacaktır” ifadelerini kullandı. Kongre sürecinde Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirleri uygulayacaklarını söyleyen İl Başkanı Tatlı; “Ateş, öksürük, kronik hastalığı olanlar ile 65 yaş üstü delegelerden, zorunlu olmadıkça kongreye katılmamaları istenecektir. Salonlara, yaşlı ve çocuklar davet edilmeyecek. Kongrede kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edilecek. Görevliler, salonlara girişte maske dağıtımı ve ateş ölçümü yapacak. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, liderliği ile her zaman bizlere bu görevleri hakkıyla yapmamız talimatını vermiş ve bu kurallara riayet etmemizi bizlerden beklemiştir. Biz de bu anlayışla görevimizi hakkıyla yerine getirmeyi ve bizlere emanet edilen bayrağı en yükseklere taşımayı kendimize bir görev biliyoruz.  Bu vesile ile başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’ye, Bölge Koordinatörümüz Sayın Muhammed Avcı’ya, İl koordinatörümüz Sayın E. Erkan Balta’ya, Milletvekillerimiz Sayın Cemal Öztürk’e, Sayın Kadir Aydın’a, Sayın Sabri Öztürk’e, İl Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen AK Parti Giresun 7. Olağan İl Kongresinin 8 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 11.00’da 19 Eylül Kapalı Spor salonunda yapılacağını açıkladı.

Kongreye tek aday olarak çıkacak olan mevcut başkan Tatlı, “Tüm ilçe kongrelerimizi tamamladık. Çok şükür hem katılım hem de birlik ve beraberlik açısından çok güzel kongreleri geride bıraktık” dedi.

7. Olağan İl Kongresi için çalışma programlarını belirlediklerini dile getiren Başkan Tatlı, planların yapılıp, koordinasyon ekiplerin kurulduğunu ifade ederek; “Yenilenme ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun şekilde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu anlamda İl kongremizle ilgili tüm hazırlıklarımızı yaptık ve Genel Merkezimizle paylaştık” diye konuştu.

Başkan Tatlı, “Kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız kutlu yürüyüşte, milletimizin gösterdiği istikameti kendimize yol bildik. Millet ve hizmet aşkıyla başlayan yolculuğumuzda, geldiğimiz bu noktada Türkiye’nin partisi olarak yeni bir döneme kucak açıyoruz. Siyasetimizin merkezinden insan, sevdamızdan Türkiye eksik olmadı. Bu uğurda milletimizle omuz omuza yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla bir kez daha hazırız. Tek vücut halinde hareket ederek gerçekleştireceğimiz İl kongremiz vatandaşlarımızla yeniden kucaklaşmamıza vesile olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kongre sürecinde Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirleri uygulayacaklarını söyleyen İl Başkanı Tatlı; “Ateş, öksürük, kronik hastalığı olanlar ile 65 yaş üstü delegelerden, zorunlu olmadıkça kongreye katılmamaları istenecektir. Salonlara, yaşlı ve çocuklar davet edilmeyecek. Kongrede kullanılacak tüm ekipman ve alanlar dezenfekte edilecek. Görevliler, salonlara girişte maske dağıtımı ve ateş ölçümü yapacak. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, liderliği ile her zaman bizlere bu görevleri hakkıyla yapmamız talimatını vermiş ve bu kurallara riayet etmemizi bizlerden beklemiştir. Biz de bu anlayışla görevimizi hakkıyla yerine getirmeyi ve bizlere emanet edilen bayrağı en yükseklere taşımayı kendimize bir görev biliyoruz.  Bu vesile ile başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli’ye, Bölge Koordinatörümüz Sayın Muhammed Avcı’ya, İl koordinatörümüz Sayın E. Erkan Balta’ya, Milletvekillerimiz Sayın Cemal Öztürk’e, Sayın Kadir Aydın’a, Sayın Sabri Öztürk’e, İl Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.