Belediyeden Emlak Vergisi Uyarısı

GÜNDEM 06.05.2024 - 13:21, Güncelleme: 06.05.2024 - 13:21 2784 kez okundu.
 

Belediyeden Emlak Vergisi Uyarısı

Giresun Belediyesi emlak vergisi ve diğer ödemeler için vatandaşları uyardı.
Belediye tarafından yapılan açıklamada; emlak vergisi, işyerlerine ait ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergisi ve evsel katı atık ücretlerinin 2024 yılı 1. taksit son ödemesinin 31 Mayıs 2024 olduğu hatırlatıldı. Açıklamada, ödemelerin belediye gişelerinden nakit veya kredi kartı ile yapılabileceği bildirilerek şunlar kaydedildi:  “31 Mayıs 2024’den sonra ödeme yapacak olan vatandaşlarımız gecikmeli faiz ödemesi ile karşı karşıya kalacaklardır. Oluşabilecek yoğunluğu önlemek ve vatandaşlarımızın ödemelerini rahat bir şekilde yapabilmesi için bu işlemlerini son güne bırakmamalarını rica ediyoruz. Aksi takdirde yaşanabilecek yoğunluk kendilerini zor durumda bırakacaktır.”  
Giresun Belediyesi emlak vergisi ve diğer ödemeler için vatandaşları uyardı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada; emlak vergisi, işyerlerine ait ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergisi ve evsel katı atık ücretlerinin 2024 yılı 1. taksit son ödemesinin 31 Mayıs 2024 olduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, ödemelerin belediye gişelerinden nakit veya kredi kartı ile yapılabileceği bildirilerek şunlar kaydedildi:

 “31 Mayıs 2024’den sonra ödeme yapacak olan vatandaşlarımız gecikmeli faiz ödemesi ile karşı karşıya kalacaklardır. Oluşabilecek yoğunluğu önlemek ve vatandaşlarımızın ödemelerini rahat bir şekilde yapabilmesi için bu işlemlerini son güne bırakmamalarını rica ediyoruz. Aksi takdirde yaşanabilecek yoğunluk kendilerini zor durumda bırakacaktır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.