Belediye'den pandemi desteği

SİYASET 13.01.2021 - 16:58, Güncelleme: 13.01.2021 - 17:04 3541+ kez okundu.
 

Belediye'den pandemi desteği

Giresun Belediye Meclisi 2021 yılı Ocak ayı ikinci toplantısını yaptı.
Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında toplanan Belediye Meclisinde komisyondan gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı. Buna göre; Faaliyeti durdurulan veya faaliyette bulunmayan işyerlerine ait katı atık ücretlerinin faaliyette bulunmadığı dönemlere isabet eden kısımlarının tahsil edilmemesine, İzin ve ruhsat almak ya da hat kiralamak suretiyle toplu taşımacılık faaliyeti yürütenlere 3 ay süreyle gelir (mazot) desteği sağlanması ile hat ücreti alınmamasına, İçişleri Bakanlığı Genelgeleri ile faaliyetleri geçici olarak durdurulan işyerlerinin kira-işgaliye ücretlerinin (Ocak-Şubat-Mart- 2021) alınmamasına, Mesken su abonelerine uygulanacak olan katsayının %50 yerine %40 olarak ve işyerlerine %40 olarak uygulanmasına oy birliğiyle karar verildi. Bir sonraki toplantının ise 5 Şubat 2021 günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırılarak oturum sonlandırıldı.
Giresun Belediye Meclisi 2021 yılı Ocak ayı ikinci toplantısını yaptı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında toplanan Belediye Meclisinde komisyondan gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı.

Buna göre; Faaliyeti durdurulan veya faaliyette bulunmayan işyerlerine ait katı atık ücretlerinin faaliyette bulunmadığı dönemlere isabet eden kısımlarının tahsil edilmemesine,

İzin ve ruhsat almak ya da hat kiralamak suretiyle toplu taşımacılık faaliyeti yürütenlere 3 ay süreyle gelir (mazot) desteği sağlanması ile hat ücreti alınmamasına,

İçişleri Bakanlığı Genelgeleri ile faaliyetleri geçici olarak durdurulan işyerlerinin kira-işgaliye ücretlerinin (Ocak-Şubat-Mart- 2021) alınmamasına,

Mesken su abonelerine uygulanacak olan katsayının %50 yerine %40 olarak ve işyerlerine %40 olarak uygulanmasına oy birliğiyle karar verildi.

Bir sonraki toplantının ise 5 Şubat 2021 günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırılarak oturum sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.