Berrin Aydın güven tazeledi

SİYASET 17.01.2021 - 16:41, Güncelleme: 17.01.2021 - 16:41 4129+ kez okundu.
 

Berrin Aydın güven tazeledi

AK Parti il kadın kollarında yapılan seçim ile başkanlığa yeniden Berrin Aydın seçildi.
15 Ocak Cuma günü Giresun’da yapılan 6. Kadın Kolları seçimine AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve Kadir Aydın, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Başkanı Kenan Tatlı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden kongrede İl Başkanı Kenan Tatlı, “AK Parti Giresun İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diler, göreve devam edecek olan kıymetli İl Kadın Kolları Başkanımız Berrin Aydın ve yönetimine çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Bu zamana kadar görev yapan tüm kardeşlerime yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti il kadın kollarında yapılan seçim ile başkanlığa yeniden Berrin Aydın seçildi.

15 Ocak Cuma günü Giresun’da yapılan 6. Kadın Kolları seçimine AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve Kadir Aydın, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Başkanı Kenan Tatlı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden kongrede İl Başkanı Kenan Tatlı, “AK Parti Giresun İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diler, göreve devam edecek olan kıymetli İl Kadın Kolları Başkanımız Berrin Aydın ve yönetimine çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Bu zamana kadar görev yapan tüm kardeşlerime yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.