BİLİM İNSANLARINI ANDILAR

GÜNDEM 03.12.2020 - 16:17, Güncelleme: 03.12.2020 - 16:17 2110+ kez okundu.
 

BİLİM İNSANLARINI ANDILAR

İstanbul Bilgi Üniversitesi Genetik Mühendisliği bölümü öğrencileri tarafından kurulan Bilim Santrali grubu 30 Kasım 2007'de Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde düzenlenen çalıştaya katılmak için Isparta'ya giderken düşen uçakta hayatlarını kaybeden değerli bilim insanlarını anmak için ‘Online Bilim Atölyesi ile Bilim İnsanlarını Anma’ etkinliğini Çevremdeki Bilim İnsanlarını Tanıyorum desteği ile gerçekleştirdi. Etkinlikte Bulancak Atatürk Ortaokulu’nda da içinde yer aldığı 15 okuldan iki öğrenci katılımı ile 3 deney yapıldı. Okul Müdürü Cavit Hendekçi, “Okul öğrencilerinden Yağmur Arslan ile Enver Ege Turan'a ve Fen Bilimleri Öğretmeni Pınar Öztürk Geniş'e teşekkür ederiz” dedi.     Haber : Erol Küçük  

İstanbul Bilgi Üniversitesi Genetik Mühendisliği bölümü öğrencileri tarafından kurulan Bilim Santrali grubu 30 Kasım 2007'de Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde düzenlenen çalıştaya katılmak için Isparta'ya giderken düşen uçakta hayatlarını kaybeden değerli bilim insanlarını anmak için ‘Online Bilim Atölyesi ile Bilim İnsanlarını Anma’ etkinliğini Çevremdeki Bilim İnsanlarını Tanıyorum desteği ile gerçekleştirdi. Etkinlikte Bulancak Atatürk Ortaokulu’nda da içinde yer aldığı 15 okuldan iki öğrenci katılımı ile 3 deney yapıldı. Okul Müdürü Cavit Hendekçi, “Okul öğrencilerinden Yağmur Arslan ile Enver Ege Turan'a ve Fen Bilimleri Öğretmeni Pınar Öztürk Geniş'e teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Haber : Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.