'Bir Giresunlu olarak bu filmde oynamaktan mutluyum'

SANAT 19.12.2016 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3531+ kez okundu.
 

'Bir Giresunlu olarak bu filmde oynamaktan mutluyum'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Belediye Başkanlığı dönemindeki hayatından kesitler anlatan'
...Reis' filminin baş aktörü Reha Beyoğlu, Bulancak'ta BATEM'de bir söyleşiye katıldı. Bulancak Belediyesi kültür ve eğitim etkinlikleri kapsamında yapılan söyleşiye katılan Beyoğlu, filmin çekimi öncesi ve sonrasında yaşadığı olayları anlatarak şunları söyledi; "Reis filmi benim oyunculuk hayatımın zirvesidir. Bu filme seçilmem ve oynamaktan son derece mutluyum. Ben aslen Giresunluyum. Annem Bulancak Bozat'tan, babam da Görele'dendir. Yapımcım bu söyleşi programlarına önce Görele'den başlayacaktı ancak ben annemin doğduğu Bulancak'tan başlamak istediğimi söyledim. O da beni kırmadı. Bir gün sonra Görele'de söyleşi yapacağım ve ondan sonra da Halep’e yardım konvoyu ile gideceğim.'Reis' filminin benim için önemi tartışılmaz. Bende onun gibi futbol oynadım. Zeytinburnu'nda doğdum. Boyum 1.87'di. Ona benzemekten mutluyum. Film için yapılan seçmelerde 200 kişiyi geçerek başaktör oldum. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a sevdalıyım. Filmimiz gişe yapsın veya yapmasın bu rolü oynamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu filmin geliri Türk Kızılay’ı ve AFAD’ a gidecek. Türkiye’nin bu filmi izlemesi gerek. Sayın Erdoğan’ın çevresinde en çok bizim hemşehrilerimiz var. Kendisi ile tanıştığımız da bunu bana ifade etti. Giresun ve Karadeniz’i çok seviyor. Burada bana gösterilen ilgiden dolayı da Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a ve personeline de teşekkür ederim. Katılanlara da teşekkür ederim" dedi.Bu konuşmadan sonra söyleşiyi izleyenler Beyoğlu’na sorular sorarak kendisi hakkında bilgi aldılar.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Belediye Başkanlığı dönemindeki hayatından kesitler anlatan'
...Reis' filminin baş aktörü Reha Beyoğlu, Bulancak'ta BATEM'de bir söyleşiye katıldı. Bulancak Belediyesi kültür ve eğitim etkinlikleri kapsamında yapılan söyleşiye katılan Beyoğlu, filmin çekimi öncesi ve sonrasında yaşadığı olayları anlatarak şunları söyledi; "Reis filmi benim oyunculuk hayatımın zirvesidir. Bu filme seçilmem ve oynamaktan son derece mutluyum. Ben aslen Giresunluyum. Annem Bulancak Bozat'tan, babam da Görele'dendir. Yapımcım bu söyleşi programlarına önce Görele'den başlayacaktı ancak ben annemin doğduğu Bulancak'tan başlamak istediğimi söyledim. O da beni kırmadı. Bir gün sonra Görele'de söyleşi yapacağım ve ondan sonra da Halep’e yardım konvoyu ile gideceğim.
'Reis' filminin benim için önemi tartışılmaz. Bende onun gibi futbol oynadım. Zeytinburnu'nda doğdum. Boyum 1.87'di. Ona benzemekten mutluyum. Film için yapılan seçmelerde 200 kişiyi geçerek başaktör oldum. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a sevdalıyım. Filmimiz gişe yapsın veya yapmasın bu rolü oynamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu filmin geliri Türk Kızılay’ı ve AFAD’ a gidecek. Türkiye’nin bu filmi izlemesi gerek. Sayın Erdoğan’ın çevresinde en çok bizim hemşehrilerimiz var. Kendisi ile tanıştığımız da bunu bana ifade etti. Giresun ve Karadeniz’i çok seviyor. Burada bana gösterilen ilgiden dolayı da Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’a ve personeline de teşekkür ederim. Katılanlara da teşekkür ederim" dedi.
Bu konuşmadan sonra söyleşiyi izleyenler Beyoğlu’na sorular sorarak kendisi hakkında bilgi aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.