BİR TABLETLE GELECEĞE IŞIK OL

EĞİTİM 26.11.2020 - 11:25, Güncelleme: 26.11.2020 - 11:35 2308+ kez okundu.
 

BİR TABLETLE GELECEĞE IŞIK OL

Bulancak'ta faaliyet gösteren Öztürk Grup, düzenlediği kampanya ile ihtiyaç sahibi 20 öğrenciye tablet hediye etti.
Bulancak’ta faaliyet gösteren Öztürk Grup bünyelerinde bulunan Öztürk Fındık fabrikasında, koronavirüs salgını nedeniyle yeniden uzaktan eğitime geçen öğrenciler için 'Bir tabletle geleceğe sende ışık ol' isimli kampanya başlatarak önemli bir başlangıca imza attılar. Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Öztürk, bu kampanyayı başlatarak Bulancak'ta eğitime önemli derecede katkı sağlamak istediklerini söyledi. Ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs Salgını nedeniyle eğitime destek olabilmek için bu kampanyayı başlattıklarını açıklayan Öztürk, ilçe genelinde belirledikleri 20 öğrenciye tablet dağıtımı yaparak kampanyaya ilk başlangıcı yaptıklarını ifade etti. Bu kampanyaya herkesin destek olarak kendi bünyesinde başlatması gerektiğini dile getiren Öztürk, “16 Mart tarihi itibarı ile ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını en çokta insan sağlığını tehdit ediyor. Bu nedenle ülkemizde çeşitli tedbirler uygulanıyor. Bunların en önemlisi de eğitime uygulanan tedbirlerdir. Bu hafta başı itibarı ile alınan yeni tedbirler kapsamında öğrencilerimiz uzaktan eğitimle ders başı yaptılar. Bizler de fabrika olarak başlattığımız bu kampanya ile birlikte hem eğitime hem de öğrencilerimize destek olmak amacıyla fabrikamızda tablet dağıtım töreni gerçekleştirdik. Bu etkinliği gerçekleştirerek hem eğitime destek olmak hem de bizim gibi düşünen iş insanlarını teşvik etmek istiyoruz. Umarız başarılı olur ve eğitime bir nebze de olsa destek olabiliriz" dedi. Kampanya kapsamında düzenlenen törende ilçe genelinde belirlenen ve ihtiyacı olan 20 öğrenciye tablet ve çeşitli fındık ürünleri hediye edildi.
Bulancak'ta faaliyet gösteren Öztürk Grup, düzenlediği kampanya ile ihtiyaç sahibi 20 öğrenciye tablet hediye etti.

Bulancak’ta faaliyet gösteren Öztürk Grup bünyelerinde bulunan Öztürk Fındık fabrikasında, koronavirüs salgını nedeniyle yeniden uzaktan eğitime geçen öğrenciler için 'Bir tabletle geleceğe sende ışık ol' isimli kampanya başlatarak önemli bir başlangıca imza attılar.

Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Öztürk, bu kampanyayı başlatarak Bulancak'ta eğitime önemli derecede katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs Salgını nedeniyle eğitime destek olabilmek için bu kampanyayı başlattıklarını açıklayan Öztürk, ilçe genelinde belirledikleri 20 öğrenciye tablet dağıtımı yaparak kampanyaya ilk başlangıcı yaptıklarını ifade etti.

Bu kampanyaya herkesin destek olarak kendi bünyesinde başlatması gerektiğini dile getiren Öztürk, “16 Mart tarihi itibarı ile ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını en çokta insan sağlığını tehdit ediyor. Bu nedenle ülkemizde çeşitli tedbirler uygulanıyor. Bunların en önemlisi de eğitime uygulanan tedbirlerdir. Bu hafta başı itibarı ile alınan yeni tedbirler kapsamında öğrencilerimiz uzaktan eğitimle ders başı yaptılar. Bizler de fabrika olarak başlattığımız bu kampanya ile birlikte hem eğitime hem de öğrencilerimize destek olmak amacıyla fabrikamızda tablet dağıtım töreni gerçekleştirdik. Bu etkinliği gerçekleştirerek hem eğitime destek olmak hem de bizim gibi düşünen iş insanlarını teşvik etmek istiyoruz. Umarız başarılı olur ve eğitime bir nebze de olsa destek olabiliriz" dedi.

Kampanya kapsamında düzenlenen törende ilçe genelinde belirlenen ve ihtiyacı olan 20 öğrenciye tablet ve çeşitli fındık ürünleri hediye edildi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.