Boş yer görmeyelim!

YAŞAM 08.04.2021 - 17:22, Güncelleme: 08.04.2021 - 17:22 2590+ kez okundu.
 

Boş yer görmeyelim!

Bulancak’ın en temel sorunlarının başında çöp ve çevre temizliği geliyor.
Özellikle çöp konusunda gazetemiz yüzlerce defa haber yaparak, çöp ve çevre temizliği konusunda Bulancaklıların duyarlı olmasını istemiştir. Bu konuda yetkili olan kurumlar da yaptıkları ikazlara rağmen, çöpler Bulancak’ın her yerinde görülmeye ve gelişi güzel atılmaya devam ediyor. İhsaniye Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan, polis lojmanı yanındaki ara boşluğa birisi veya birileri çöplerini atarak her zamanki gibi görüntü kirliliğine de yol açmışlardır. Biz de diyoruz ki bu çöpleri paket yapıp atsaydınız daha iyiydi.  
Bulancak’ın en temel sorunlarının başında çöp ve çevre temizliği geliyor.

Özellikle çöp konusunda gazetemiz yüzlerce defa haber yaparak, çöp ve çevre temizliği konusunda Bulancaklıların duyarlı olmasını istemiştir. Bu konuda yetkili olan kurumlar da yaptıkları ikazlara rağmen, çöpler Bulancak’ın her yerinde görülmeye ve gelişi güzel atılmaya devam ediyor.

İhsaniye Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan, polis lojmanı yanındaki ara boşluğa birisi veya birileri çöplerini atarak her zamanki gibi görüntü kirliliğine de yol açmışlardır. Biz de diyoruz ki bu çöpleri paket yapıp atsaydınız daha iyiydi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.