Bozalioğlu’ndan Giresunspor’a destek çağrısı

SPOR 22.02.2021 - 12:23, Güncelleme: 22.02.2021 - 12:23 4060+ kez okundu.
 

Bozalioğlu’ndan Giresunspor’a destek çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili S. Gökhan Bozalioğlu, son zamanlarda başarı grafiğini her geçen hafta daha da çok artıran ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Giresunspor ile ilgili destek çağrısı yaptı.
Bozalioğlu, “Giresunspor’un son zamanlarda yakaladığı ve son 45 yılda belki de en iyi senesini geçirdiği kaçınılmaz. Üst üste aldığı 11 maç galibiyet ve 15 maçlık namağlup yapısı takımın, teknik ekibin, yönetimin ve Giresun şehrinin ne derece kenetlendiğini gösteren bir durumdur. Bura da ufak, günlük polemik meselelere takılmayıp olayı geniş anlamda değerlendirmekte fayda var. Tabi ki bu yolda bazı engeller karşımıza çıkması normal, önemli olan kendi birlik beraberliğimizi korumak ve kenetlenmektir. Öncellikle burada bürokrasiye, siyasilere, vekillere, belediye başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, iş adamlarına çok iş düşmektedir. Halkın desteği kaçınılmaz fakat idari anlamda bazı engelleri kaldırmakta siyasilere düşmektedir. Bizim bu saatten sonra sahada kazanırken masa başında kaybetme lüksümüz yoktur” dedi. Ayrıca konuyla ilgili geçmiş dönemden kalan sorunlara da değinen Bozalioğlu, “Takımın ve teknik ekibin moral motivasyonunu bu şampiyonluk yolunda bozmaya kimsenin hakkı yoktur, Giresunspor vasıtasıyla isim yapanlar ve Giresun’da karşılık bulanlar şimdi bu engeli çıkarak ihanetin imzasını atmaktadır. Herkes taşın altına elini sokmalıdır ve Giresunspor şampiyon olmalıdır” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili S. Gökhan Bozalioğlu, son zamanlarda başarı grafiğini her geçen hafta daha da çok artıran ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Giresunspor ile ilgili destek çağrısı yaptı.

Bozalioğlu, “Giresunspor’un son zamanlarda yakaladığı ve son 45 yılda belki de en iyi senesini geçirdiği kaçınılmaz. Üst üste aldığı 11 maç galibiyet ve 15 maçlık namağlup yapısı takımın, teknik ekibin, yönetimin ve Giresun şehrinin ne derece kenetlendiğini gösteren bir durumdur. Bura da ufak, günlük polemik meselelere takılmayıp olayı geniş anlamda değerlendirmekte fayda var. Tabi ki bu yolda bazı engeller karşımıza çıkması normal, önemli olan kendi birlik beraberliğimizi korumak ve kenetlenmektir. Öncellikle burada bürokrasiye, siyasilere, vekillere, belediye başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, iş adamlarına çok iş düşmektedir. Halkın desteği kaçınılmaz fakat idari anlamda bazı engelleri kaldırmakta siyasilere düşmektedir. Bizim bu saatten sonra sahada kazanırken masa başında kaybetme lüksümüz yoktur” dedi.

Ayrıca konuyla ilgili geçmiş dönemden kalan sorunlara da değinen Bozalioğlu, “Takımın ve teknik ekibin moral motivasyonunu bu şampiyonluk yolunda bozmaya kimsenin hakkı yoktur, Giresunspor vasıtasıyla isim yapanlar ve Giresun’da karşılık bulanlar şimdi bu engeli çıkarak ihanetin imzasını atmaktadır. Herkes taşın altına elini sokmalıdır ve Giresunspor şampiyon olmalıdır” diye konuştu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.