‘Bu işin mutlu sonla biteceğini umuyorum’

SPOR 16.02.2021 - 18:23, Güncelleme: 16.02.2021 - 18:23 3043+ kez okundu.
 

‘Bu işin mutlu sonla biteceğini umuyorum’

Yeşil-Beyazlılar TFF 1. Ligde 10’da 10 yaparak puanını 47’ye yükseltti. Elde ettiği bu başarı ile 14 maçtır kaybetmeyen Giresunspor 10 maçlık periyotta kalesinde sadece 1 gol gördü.
Elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren başarılı Teknik Direktör Hakan Keleş, Giresunspor’un başarısının tesadüf olmadığını, bunun için çok çalıştıklarını ifade etti. TFF 1. Ligde her maçı final havasında oynadıklarını söyleyen Keleş, eksik oyuncuların olmasına rağmen bu periyodu iyi bir şekilde geçtiklerini söyledi. Keleş; “Takımımızda eksik oyuncularımız olmasına rağmen eksiklikleri çok iyi bir şekilde kapatarak bu periyodu en iyi şekilde atlattık. Oyuncularım ne için mücadele ettiklerinin farkında artık bu işin dönüşü yok. Önümüzde kısa bir yol kaldı. Biz burada bir tarih yazıyoruz ve bunu hep birlikte yapıyoruz. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Ben takım içinde birliktelik duygusuna çok fazla önem veren birisiyim ve başarının temelinde yatan asıl sebeplerden bir tanesinin de bu olduğu düşüncesindeyim. Takım olarak bir aile gibiyiz. Herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla mücadele ediyor. Oyuncularımın göstermiş oldukları gayreti görebiliyorum. Onların sergilemiş oldukları performanslarından çok memnunum. Sahada oynayan, oynamayan, az süre alan oyuncularım ile birlikte kocaman bir aile olduk her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi. Keleş konuşmasının devamında“Bolu maçının bizim için zor bir maç olacağını biliyorduk. Oldukça zor şartlarda bir maç oynadık. Eksiklerimizin olması, zorlu hava şartları gibi olumsuz örnek olarak gösterebileceğimiz bir çok etken vardı. Ancak oyuncularımın saha içerisindeki gayretleri neticesinde sahadan galip ayrılan taraf biz olduk. Böylece 14 senedir yenemediğimiz bir takımı bu sezon yenerek bir ilke daha imzamızı atmış olduk. Boluspor’u göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ederim. Hep söylediğimiz gibi yine söylüyorum bizim için artık her maç final havasında. Bu sezon birçok ilke imza attık bundan sonraki süreçte biraz daha sabır, biraz daha mücadeleyle bu işin mutlu sonla biteceğine inancım tam.”
Yeşil-Beyazlılar TFF 1. Ligde 10’da 10 yaparak puanını 47’ye yükseltti. Elde ettiği bu başarı ile 14 maçtır kaybetmeyen Giresunspor 10 maçlık periyotta kalesinde sadece 1 gol gördü.

Elde ettiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren başarılı Teknik Direktör Hakan Keleş, Giresunspor’un başarısının tesadüf olmadığını, bunun için çok çalıştıklarını ifade etti.

TFF 1. Ligde her maçı final havasında oynadıklarını söyleyen Keleş, eksik oyuncuların olmasına rağmen bu periyodu iyi bir şekilde geçtiklerini söyledi.

Keleş; “Takımımızda eksik oyuncularımız olmasına rağmen eksiklikleri çok iyi bir şekilde kapatarak bu periyodu en iyi şekilde atlattık. Oyuncularım ne için mücadele ettiklerinin farkında artık bu işin dönüşü yok. Önümüzde kısa bir yol kaldı. Biz burada bir tarih yazıyoruz ve bunu hep birlikte yapıyoruz. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Ben takım içinde birliktelik duygusuna çok fazla önem veren birisiyim ve başarının temelinde yatan asıl sebeplerden bir tanesinin de bu olduğu düşüncesindeyim. Takım olarak bir aile gibiyiz. Herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla mücadele ediyor. Oyuncularımın göstermiş oldukları gayreti görebiliyorum. Onların sergilemiş oldukları performanslarından çok memnunum. Sahada oynayan, oynamayan, az süre alan oyuncularım ile birlikte kocaman bir aile olduk her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Keleş konuşmasının devamında“Bolu maçının bizim için zor bir maç olacağını biliyorduk. Oldukça zor şartlarda bir maç oynadık. Eksiklerimizin olması, zorlu hava şartları gibi olumsuz örnek olarak gösterebileceğimiz bir çok etken vardı. Ancak oyuncularımın saha içerisindeki gayretleri neticesinde sahadan galip ayrılan taraf biz olduk. Böylece 14 senedir yenemediğimiz bir takımı bu sezon yenerek bir ilke daha imzamızı atmış olduk. Boluspor’u göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ederim. Hep söylediğimiz gibi yine söylüyorum bizim için artık her maç final havasında. Bu sezon birçok ilke imza attık bundan sonraki süreçte biraz daha sabır, biraz daha mücadeleyle bu işin mutlu sonla biteceğine inancım tam.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.