Bu şehrin insanlarının yanındayız

SİYASET 14.01.2021 - 17:39, Güncelleme: 14.01.2021 - 17:39 3060+ kez okundu.
 

Bu şehrin insanlarının yanındayız

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Gazeteciler Derneğinde basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.
Giresun Belediyesi olarak basın camiasının daha güzel bir yerde olmasından dolayı mutlu olacaklarını kaydeden Başkan Şenlikoğlu, Gazeteciler Derneğine yakışır bir yer için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Pazartesi günü makamında geniş bir basın toplantısı yaparak yapılanları ve yapacaklarını anlatacağını belirten Şenlikoğlu, yaptığı konuşmada, “Ben şimdi yönetim şemasında verim almadığım arkadaşlarımı değiştiriyorum, değiştiririm de. Ama arkadaşlarımız verimli ise efendim işini de güzel yapıyorsa onları da desteklemeye devam ediyoruz. Bu anlamda mezarlık müdürlüğümüz Covid19 sürecinde bilhassa şehrimizin hastalarda efendim vefatlarda çok ciddi yükünü çekti. Biz birçok yerde destek olmaya çalışırken uzak mesafeden cenazelerimizi gönderdik. Bu çocuklar dediğiniz gibi evladının yaklaşamadığı yerde gitti cenazeleri defnettiler. Desteklerimiz de hep onlarla birlikte. Cenaze çok önemli bir nokta. İnsan zor gününde acılı gününde onun yanında olanı unutmaz. Bu şehrin Belediyesi olarak bu şehrin insanlarının her zaman zor gününde yanında olmalıyız olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Gazeteciler Derneğinde basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Giresun Belediyesi olarak basın camiasının daha güzel bir yerde olmasından dolayı mutlu olacaklarını kaydeden Başkan Şenlikoğlu, Gazeteciler Derneğine yakışır bir yer için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Pazartesi günü makamında geniş bir basın toplantısı yaparak yapılanları ve yapacaklarını anlatacağını belirten Şenlikoğlu, yaptığı konuşmada, “Ben şimdi yönetim şemasında verim almadığım arkadaşlarımı değiştiriyorum, değiştiririm de. Ama arkadaşlarımız verimli ise efendim işini de güzel yapıyorsa onları da desteklemeye devam ediyoruz. Bu anlamda mezarlık müdürlüğümüz Covid19 sürecinde bilhassa şehrimizin hastalarda efendim vefatlarda çok ciddi yükünü çekti. Biz birçok yerde destek olmaya çalışırken uzak mesafeden cenazelerimizi gönderdik. Bu çocuklar dediğiniz gibi evladının yaklaşamadığı yerde gitti cenazeleri defnettiler. Desteklerimiz de hep onlarla birlikte. Cenaze çok önemli bir nokta. İnsan zor gününde acılı gününde onun yanında olanı unutmaz. Bu şehrin Belediyesi olarak bu şehrin insanlarının her zaman zor gününde yanında olmalıyız olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.