BUFAP gönüllülerini arıyor

GÜNDEM 01.03.2021 - 18:18, Güncelleme: 01.03.2021 - 18:18 4129+ kez okundu.
 

BUFAP gönüllülerini arıyor

BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu) Tanıtımdan ve Yeni Gönüllülerden Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Cansel Yücesoy gazetemize açıklamalarda bulundu.
Cansel Yücesoy yaptığı açıklamada; "Gönüllü olarak sizleri de aramızda   görmek istiyoruz. Engelli vatandaşlarımız ve toplumun sorunları için kurulan BUFAP'ta, şehir dışından da yakından da okurken de ve çalışırken de gönüllü olabilirsiniz, ayda sadece 5-10 dakika ayırarak hep birlikte farkındalık yaratabiliriz. Ayrıca grup içi de grup dışı da gönüllümüz olabilirsiniz." dedi. BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu) 13 Ocak 2019 tarihinde Kurucu Gönüllü Başkan Gökhan Özcan ve kurucu gönüllüler tarafından kurulmuştu. BUFAP'ın bugün itibariyle 650'nin üzerinde gönüllüsü bulunmaktadır. BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu) kendilerini şöyle tanımlıyor; "Bizler daha yaşanabilir bir çevre için taşın altına elini koyan 600'den fazla gönüllüyüz. Gönüllülerimiz arasında engelliler de var. 16-65 yaş aralığı bulunan gönüllülerimiz arasında neredeyse her meslek dalından kişiler bulunurken ayrıca muhtarlarımız da gönüllüdür. Kadın-erkek sayısı yakındır. Çalışmalarımızı engellilerimizin, vatandaşlarımızın sorunlarına ve isteklerine çözümler bulmak için etkinlikler, toplantılar yaparak, makamlara ziyaretler gerçekleştirerek, WhatsApp grubumuzda yorum ve fikirler ortaya koyarak, yerel ve ulusal basında haberler yaptırarak, resmî kurumlara dilekçeler yazarak,Youtube kanalımız için içerikler üreterek,sosyal medya paylaşım etkinlikleri yaparak gerçekleştiriyoruz. Köy okullarına, köylere ziyaretler ve yardımlar da yapıyoruz. Yardıma ihtiyacı olan kişiler için çalışmalarda bulunuyoruz."
BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu) Tanıtımdan ve Yeni Gönüllülerden Sorumlu Gönüllü Yöneticisi Cansel Yücesoy gazetemize açıklamalarda bulundu.

Cansel Yücesoy yaptığı açıklamada; "Gönüllü olarak sizleri de aramızda   görmek istiyoruz. Engelli vatandaşlarımız ve toplumun sorunları için kurulan BUFAP'ta, şehir dışından da yakından da okurken de ve çalışırken de gönüllü olabilirsiniz, ayda sadece 5-10 dakika ayırarak hep birlikte farkındalık yaratabiliriz. Ayrıca grup içi de grup dışı da gönüllümüz olabilirsiniz." dedi.

BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu) 13 Ocak 2019 tarihinde Kurucu Gönüllü Başkan Gökhan Özcan ve kurucu gönüllüler tarafından kurulmuştu. BUFAP'ın bugün itibariyle 650'nin üzerinde gönüllüsü bulunmaktadır.

BUFAP (Bulancak Farkındalık Platformu) kendilerini şöyle tanımlıyor;

"Bizler daha yaşanabilir bir çevre için taşın altına elini koyan 600'den fazla gönüllüyüz. Gönüllülerimiz arasında engelliler de var. 16-65 yaş aralığı bulunan gönüllülerimiz arasında neredeyse her meslek dalından kişiler bulunurken ayrıca muhtarlarımız da gönüllüdür. Kadın-erkek sayısı yakındır. Çalışmalarımızı engellilerimizin, vatandaşlarımızın sorunlarına ve isteklerine çözümler bulmak için etkinlikler, toplantılar yaparak, makamlara ziyaretler gerçekleştirerek, WhatsApp grubumuzda yorum ve fikirler ortaya koyarak, yerel ve ulusal basında haberler yaptırarak, resmî kurumlara dilekçeler yazarak,Youtube kanalımız için içerikler üreterek,sosyal medya paylaşım etkinlikleri yaparak gerçekleştiriyoruz. Köy okullarına, köylere ziyaretler ve yardımlar da yapıyoruz. Yardıma ihtiyacı olan kişiler için çalışmalarda bulunuyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.