Bulancak Aydındere Mahallesi'nde tarla icradan satılık

RESMİ İLAN 07.04.2021 - 09:36 3737+ kez okundu.
 

Bulancak Aydındere Mahallesi'nde tarla icradan satılık

BULANCAK İCRA DAİRESİNDEN İLAN
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Bulancak Aydındere Derecikalan Mahallesi 147 Ada 19 Parsel taşınmaz 2135,90 m2 alanlı tarla vasfındaki taşınmaz borçluya aittir. Taşınmazın eğimi çok dik konumu yamaç te sirli toprak derinliği sığ (20-50 cm) dir. Taşınmazın yola cephesi olmayıp bağlantı tali yol ile sağlanmaktadır. kapitalizasyon faiz oranı %5 alınmıştır. Tarla olan alanda yoğun olarak mısır, patates ve fasulye tarımı yapılmakta olup dönümden alınacak ürün miktarı mısırda 400 kg/da, fasulyede 200 kg/da ve patateste 750 kg/da alınmıştır. Mısır fiyatları 1,15 TL/kg, fasulye fiyatları 5 TL/kg ve patates fiyatları ortalama 1,25 TL/kg dir. Arazinin durumu dikkate alındığında üretim gideri %50 alınmıştır.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…
BULANCAK İCRA DAİRESİNDEN İLAN

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Bulancak Aydındere Derecikalan Mahallesi 147 Ada 19 Parsel taşınmaz 2135,90 m2 alanlı tarla vasfındaki taşınmaz borçluya aittir. Taşınmazın eğimi çok dik konumu yamaç te sirli toprak derinliği sığ (20-50 cm) dir. Taşınmazın yola cephesi olmayıp bağlantı tali yol ile sağlanmaktadır. kapitalizasyon faiz oranı %5 alınmıştır. Tarla olan alanda yoğun olarak mısır, patates ve fasulye tarımı yapılmakta olup dönümden alınacak ürün miktarı mısırda 400 kg/da, fasulyede 200 kg/da ve patateste 750 kg/da alınmıştır. Mısır fiyatları 1,15 TL/kg, fasulye fiyatları 5 TL/kg ve patates fiyatları ortalama 1,25 TL/kg dir. Arazinin durumu dikkate alındığında üretim gideri %50 alınmıştır.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.