‘Bulancak için beraber çalışalım’

SİYASET 16.02.2021 - 18:27, Güncelleme: 16.02.2021 - 18:27 3489+ kez okundu.
 

‘Bulancak için beraber çalışalım’

Saadet Partisi Bulancak Gençlik Kolları ikinci toplantısını gerçekleştirdi
Saadet Patisi Bulancak Gençlik Kolları bu haftaki toplantısını Gençlik Kolları Başkanı Bedirhan Artul Başkanlığında gerçekleştirdiler. Gerçekleşen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik Kolları Başkanı Bedirhan Artul; ’Bulancak’ta gençlerimizin çoğu işsiz durumdalar, bir kısmı istediği alanda çalışamadığı, diğer kısmı ise çalışmak istediği halde iş bulamayanlar olarak ikiye ayrılıyor. Bulancak’ta yaşayan gençlerimiz çoğu zaman boşta duruyorlar ve yapacak bir şey bulamayınca ya eve kapanıyor ya da sokaklarda aylak aylak geziyorlar ben buradan gençlerimize seslenmek istiyorum. Gelin gençler beraber Bulancak için çalışalım.” ifadelerini kullandı. Bulancak için güzel çalışmalara imza atmak istediklerini belirten Başkan Artul, ilk haftaki toplantısında yönetim kurulunu topladı ve görev dağılımlarını yaparak şuanda 9 kişilik bir ekiple güzel bir başarı yakaladı. Görev dağılımını yapan Başkan Artul Gençlik Kolları ekibi şöyle; “Teşkilat Başkanı: Görkem Artul, Eğitim Başkanı: Volkan Varol, İlçe Sekreteri: Görkem Çelebi, Sosyal İşler Başkanı: Arif Can Şimşek, Yükseköğretim Başkanı: Bekir zehir, Kültür, Sanat ve Spor Başkanı: Muhammet Talha Türkmen.”
Saadet Partisi Bulancak Gençlik Kolları ikinci toplantısını gerçekleştirdi

Saadet Patisi Bulancak Gençlik Kolları bu haftaki toplantısını Gençlik Kolları Başkanı Bedirhan Artul Başkanlığında gerçekleştirdiler.

Gerçekleşen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik Kolları Başkanı Bedirhan Artul; ’Bulancak’ta gençlerimizin çoğu işsiz durumdalar, bir kısmı istediği alanda çalışamadığı, diğer kısmı ise çalışmak istediği halde iş bulamayanlar olarak ikiye ayrılıyor. Bulancak’ta yaşayan gençlerimiz çoğu zaman boşta duruyorlar ve yapacak bir şey bulamayınca ya eve kapanıyor ya da sokaklarda aylak aylak geziyorlar ben buradan gençlerimize seslenmek istiyorum. Gelin gençler beraber Bulancak için çalışalım.” ifadelerini kullandı.

Bulancak için güzel çalışmalara imza atmak istediklerini belirten Başkan Artul, ilk haftaki toplantısında yönetim kurulunu topladı ve görev dağılımlarını yaparak şuanda 9 kişilik bir ekiple güzel bir başarı yakaladı.

Görev dağılımını yapan Başkan Artul Gençlik Kolları ekibi şöyle; “Teşkilat Başkanı: Görkem Artul, Eğitim Başkanı: Volkan Varol, İlçe Sekreteri: Görkem Çelebi, Sosyal İşler Başkanı: Arif Can Şimşek, Yükseköğretim Başkanı: Bekir zehir, Kültür, Sanat ve Spor Başkanı: Muhammet Talha Türkmen.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.