Bulancak ilçe stadı maçlara hazır hale geldi

SPOR 08.04.2021 - 17:15, Güncelleme: 08.04.2021 - 17:15 6844+ kez okundu.
 

Bulancak ilçe stadı maçlara hazır hale geldi

17-18 Nisan tarihinde başlayacak Bölgesel Amatör ligi maçları öncesi Bulancak İlçe Stadı tamamlanarak hazır hale geldi.
1926 Bulancakspor Yöneticilerinden Gürdal Bodur, “Yeni sezon için yeni stadyum ve yeni bir başlangıç. İnşallah 1926 Bulancakspor takımımız başarılarla dolu bir sezon geçirecektir. Stadyumumuz ilçemize ve takımımıza hayırlı olsun. Stadyumun eksikliklerinin tamamlanarak hizmete açılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milletvekili Kadir Aydın, İl Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Bulut, İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Murat Yüksel ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Yeni statta ilk maçımız 3. hafta Gümüşhane Söğütlü Hilalspor ile oynanacak. Öte yandan çevre sakinleri de gazetemize yaptıkları açıklamada, stadın çevre yollarının da yapılarak stada yakışır bir hale gelmesini beklediklerini ifade ettiler.     Haber: Erol Küçük
17-18 Nisan tarihinde başlayacak Bölgesel Amatör ligi maçları öncesi Bulancak İlçe Stadı tamamlanarak hazır hale geldi.

1926 Bulancakspor Yöneticilerinden Gürdal Bodur, “Yeni sezon için yeni stadyum ve yeni bir başlangıç. İnşallah 1926 Bulancakspor takımımız başarılarla dolu bir sezon geçirecektir. Stadyumumuz ilçemize ve takımımıza hayırlı olsun. Stadyumun eksikliklerinin tamamlanarak hizmete açılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Milletvekili Kadir Aydın, İl Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Bulut, İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Murat Yüksel ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Yeni statta ilk maçımız 3. hafta Gümüşhane Söğütlü Hilalspor ile oynanacak.

Öte yandan çevre sakinleri de gazetemize yaptıkları açıklamada, stadın çevre yollarının da yapılarak stada yakışır bir hale gelmesini beklediklerini ifade ettiler.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.