Bulancak salgına yenik düşüyor

GÜNDEM 07.04.2021 - 18:17, Güncelleme: 07.04.2021 - 18:17 2972+ kez okundu.
 

Bulancak salgına yenik düşüyor

Son yapılan testler ve filyasyon ekipleri tarafından yapılan kontrollerle Bulancak genelinde 700 civarında vatandaşın testlerinin pozitif olduğu öğrenildi.
2020 yılının Mart ayında ülkemizde de ortaya çıkan ve yaklaşık 1 yılı aşkın süredir mücadele ettiğimiz koronavirüs salgını her geçen gün etkisini artırmaya devam ediyor. Türkiye'de günlük vaka sayısının 50 bini bulması sonrası birçok il ve ilçede vaka sayıları neredeyse tavan yaptı. Filyasyon ekipleri 7/24 sahada mücadelelerini sürdürürken sağlık ocakları ve hastanelerde sağlıkçılar, vakalarla mücadeye devam ediyor. Aşılanmanın devam ettiği bilinirken, her geçen gün vaka sayılarının artması vatandaşları ve yetkilileri tedirgin etmeye devam ediyor. 100 bin nufüsa karşılık gelen vaka sayılarının Giresun'da 500'lü rakamlara ulaşmasıyla ilçelerde de bu artış kendini göstermeye başladı. Kırmızı kategoride yer alan Giresun'un Bulancak ilçesinde edindiğimiz bilgilere göre pozitif vaka sayısının 700 civarında olduğu, temaslı sayısının ise 800'ün üzerinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Öte yandan her gün 100'ün üzerinde vakanın ortaya çıktığıda öğrenildi.
Son yapılan testler ve filyasyon ekipleri tarafından yapılan kontrollerle Bulancak genelinde 700 civarında vatandaşın testlerinin pozitif olduğu öğrenildi.

2020 yılının Mart ayında ülkemizde de ortaya çıkan ve yaklaşık 1 yılı aşkın süredir mücadele ettiğimiz koronavirüs salgını her geçen gün etkisini artırmaya devam ediyor. Türkiye'de günlük vaka sayısının 50 bini bulması sonrası birçok il ve ilçede vaka sayıları neredeyse tavan yaptı.

Filyasyon ekipleri 7/24 sahada mücadelelerini sürdürürken sağlık ocakları ve hastanelerde sağlıkçılar, vakalarla mücadeye devam ediyor.

Aşılanmanın devam ettiği bilinirken, her geçen gün vaka sayılarının artması vatandaşları ve yetkilileri tedirgin etmeye devam ediyor.

100 bin nufüsa karşılık gelen vaka sayılarının Giresun'da 500'lü rakamlara ulaşmasıyla ilçelerde de bu artış kendini göstermeye başladı.

Kırmızı kategoride yer alan Giresun'un Bulancak ilçesinde edindiğimiz bilgilere göre pozitif vaka sayısının 700 civarında olduğu, temaslı sayısının ise 800'ün üzerinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Öte yandan her gün 100'ün üzerinde vakanın ortaya çıktığıda öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.