BULANCAK’A 3 UZMAN, 10 PRATİSYEN HEKİM ATANDI

SAĞLIK 26.10.2020 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 7949+ kez okundu.
 

BULANCAK’A 3 UZMAN, 10 PRATİSYEN HEKİM ATANDI

Sağlık Bakanlığının son doktor atamalarında Bulancak Devlet Hastanesine 3 uzman, 10 pratisyen hekim atanarak görevlerine başladılar.
Bölgenin en yoğun hasta hareketine sahip hastanelerinden biri olan Bulancak Devlet Hastanesine yapılan bu atamalar ile önemli bir açıkta kapanmış oldu. 3 uzman doktor ve 10 pratisyen hekim Ekim ayı içinde Bulancak Devlet Hastanesinde ki görevlerine başlayarak hasta kabulüne başladılar. Uzman doktor olarak Çocuk Hastalıkları bölümünde Dr. Cansu Sadiye Karadeniz, Psikiyatri bölümünde Dr. Betül Kırşavoğlu ve Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Opr. Dr. Esra Ayanoğlu atamaları sonrası BDH’de kısa bir süre önce göreve başlamıştı. Acil serviste görev yapacak 10 pratisyen hekim ise görevlerine başlayarak Adli Tıp Uzmanı Dr. Servet Yanal tarafından acil serviste adli vakalara yaklaşım konulu eğitim aldılar. Acil Servise atanan pratisyen hekimlerin isimleri şu şekilde; Dr. İlyas Gödecek, Dr. Buket Avcı, Dr. Onur Erköse, Dr. Ebru Aslan, Dr. Elif Ada, Dr. Zeyit Burak Uzunçamak, Dr. Zeynep İrem Uzunçakmak, Dr. Büşra Tiryaki, Dr. Cansu Sepetçi ve Dr. Ayşe Sena Uluçay. Geçtiğimiz haftalarda da Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Korkmaz tarafından göreve başlayan uzman doktorlara CPR (İleri Yaşam Desteği) Eğitimi verilmişti. Yapılan bu atamalar ile birlikte bölgeye daha iyi hizmet verecek olan Bulancak Devlet Hastanesinde doktor açığı da önemli oranda kapanmış oldu.  
Sağlık Bakanlığının son doktor atamalarında Bulancak Devlet Hastanesine 3 uzman, 10 pratisyen hekim atanarak görevlerine başladılar.

Bölgenin en yoğun hasta hareketine sahip hastanelerinden biri olan Bulancak Devlet Hastanesine yapılan bu atamalar ile önemli bir açıkta kapanmış oldu.

3 uzman doktor ve 10 pratisyen hekim Ekim ayı içinde Bulancak Devlet Hastanesinde ki görevlerine başlayarak hasta kabulüne başladılar.

Uzman doktor olarak Çocuk Hastalıkları bölümünde Dr. Cansu Sadiye Karadeniz, Psikiyatri bölümünde Dr. Betül Kırşavoğlu ve Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Opr. Dr. Esra Ayanoğlu atamaları sonrası BDH’de kısa bir süre önce göreve başlamıştı.

Acil serviste görev yapacak 10 pratisyen hekim ise görevlerine başlayarak Adli Tıp Uzmanı Dr. Servet Yanal tarafından acil serviste adli vakalara yaklaşım konulu eğitim aldılar.

Acil Servise atanan pratisyen hekimlerin isimleri şu şekilde; Dr. İlyas Gödecek, Dr. Buket Avcı, Dr. Onur Erköse, Dr. Ebru Aslan, Dr. Elif Ada, Dr. Zeyit Burak Uzunçamak, Dr. Zeynep İrem Uzunçakmak, Dr. Büşra Tiryaki, Dr. Cansu Sepetçi ve Dr. Ayşe Sena Uluçay.

Geçtiğimiz haftalarda da Bulancak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Korkmaz tarafından göreve başlayan uzman doktorlara CPR (İleri Yaşam Desteği) Eğitimi verilmişti.

Yapılan bu atamalar ile birlikte bölgeye daha iyi hizmet verecek olan Bulancak Devlet Hastanesinde doktor açığı da önemli oranda kapanmış oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.