Bulancak'ta da Bayrak Töreni ve İstiklal Marşı okundu

EĞİTİM 11.01.2021 - 10:12, Güncelleme: 11.01.2021 - 10:12 3449+ kez okundu.
 

Bulancak'ta da Bayrak Töreni ve İstiklal Marşı okundu

Milli Eğitim Bakanlığından verilen talimat gereği tüm okullarda eş zamanlı Bayrak Töreni ile İstiklal Marşı okundu
Milli Eğitim Bakanlığı Covid-19 pandemisi nedeniyle okulların yüz yüze eğitime kapalı olması, bundan dolayı da İstiklal Marşı'nın okunamaması nedeniyle harekete geçerek 11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da tüm Türkiye'de aynı anda İstiklal Marşı okunacağını açıklanıştı. Bunun üzerine tüm Türkiye'de olduğu gibi Giresun ve ilçelerindede okullarda idareciler tarafından bayrak töreni ile İstiklal Marşı okundu. Bulancak ilçesinde Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri de Bayrak Töreni ile İstiklal Marşı okudular.
Milli Eğitim Bakanlığından verilen talimat gereği tüm okullarda eş zamanlı Bayrak Töreni ile İstiklal Marşı okundu

Milli Eğitim Bakanlığı Covid-19 pandemisi nedeniyle okulların yüz yüze eğitime kapalı olması, bundan dolayı da İstiklal Marşı'nın okunamaması nedeniyle harekete geçerek 11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da tüm Türkiye'de aynı anda İstiklal Marşı okunacağını açıklanıştı. Bunun üzerine tüm Türkiye'de olduğu gibi Giresun ve ilçelerindede okullarda idareciler tarafından bayrak töreni ile İstiklal Marşı okundu.

Bulancak ilçesinde Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri de Bayrak Töreni ile İstiklal Marşı okudular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.