Bulancak’ta toplu sözleşmeler kabul edildi

DÜNYA 20.01.2021 - 17:51, Güncelleme: 20.01.2021 - 17:51 3244+ kez okundu.
 

Bulancak’ta toplu sözleşmeler kabul edildi

Bulancak Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile 2 yıllık anlaşmaya varıldı.
Giresun’da yetkili sendika olan Belediye-İş Sendikası merkez ve tüm ilçelerde toplu iş sözleşmelerini yenilemeye devam ediyor. 2021 yılının girmesi ile çalışanların haklarını sendika olarak korumaya devam eden Belediye-İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe, Bulancak Belediyesi ile 2 yıllık anlaşma imzaladıklarını söyledi. Çarşamba günü Bulancak Belediyesinde gerçekleşen toplu iş sözleşmesi imza töreninde Belediye Başkanı Recep Yakar ile anlaşma sağladıklarını kaydeden Şube Başkanı Yeşiltepe, “Bulancak Belediyesi ile Belediye-İş Sendikamız arasında gerçekleşen Toplu Sözleşme görüşmeleri sonunda 2 yıllık anlaşmaya vardık. Toplu sözleşme tüm çalışan işçi kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi. Şube Başkanı Yeşiltepe, imza töreni sonrası Başkan Yakar'a teşekkür plaketi takdim ederken, Başkan Yakar'da sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Bulancak Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile 2 yıllık anlaşmaya varıldı.

Giresun’da yetkili sendika olan Belediye-İş Sendikası merkez ve tüm ilçelerde toplu iş sözleşmelerini yenilemeye devam ediyor.

2021 yılının girmesi ile çalışanların haklarını sendika olarak korumaya devam eden Belediye-İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Halil Yeşiltepe, Bulancak Belediyesi ile 2 yıllık anlaşma imzaladıklarını söyledi.

Çarşamba günü Bulancak Belediyesinde gerçekleşen toplu iş sözleşmesi imza töreninde Belediye Başkanı Recep Yakar ile anlaşma sağladıklarını kaydeden Şube Başkanı Yeşiltepe, “Bulancak Belediyesi ile Belediye-İş Sendikamız arasında gerçekleşen Toplu Sözleşme görüşmeleri sonunda 2 yıllık anlaşmaya vardık. Toplu sözleşme tüm çalışan işçi kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

Şube Başkanı Yeşiltepe, imza töreni sonrası Başkan Yakar'a teşekkür plaketi takdim ederken, Başkan Yakar'da sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.