Bulancak’ta yakalanan torbacı tutuklandı

ASAYİŞ 25.03.2021 - 15:58, Güncelleme: 25.03.2021 - 15:58 4346+ kez okundu.
 

Bulancak’ta yakalanan torbacı tutuklandı

Bulancak’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda Ö.Ç isimli bir şahsı yakaladı. Şüpheli ile birlikte 47,8 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bulancak Adliyesine sevk edilen zanlı, ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklandı.    
Bulancak’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda Ö.Ç isimli bir şahsı yakaladı.

Şüpheli ile birlikte 47,8 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bulancak Adliyesine sevk edilen zanlı, ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.