BULANCAK'TA YASAĞA UYMAYANLARA CEZA KESİLDİ

ASAYİŞ 22.11.2020 - 01:22, Güncelleme: 22.11.2020 - 16:21 3456+ kez okundu.
 

BULANCAK'TA YASAĞA UYMAYANLARA CEZA KESİLDİ

Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Bulancak'ta jandarma bölgesinde yasağa uymayan 17 vatandaşa ceza kesilirken emniyet bölgesinde ise 8 kişiye ceza kesildiği öğrenildi.
Bulancak ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kısıtlama nedeniyle saat 21.00'dan sonra Pazarsuyu, Erdoğan, Kuşluhan ve Yalıköy'de yaptıkları eş zamanlı kontrollerde sokağa çıkma yasağına uymayan 17 şahsa 392 lira cezai işlem uyguladı. Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de 8 kişiye sokağa çıkma yasağı nedeniyle 392'şer lira ve sosyal mesafe nedeniyle 3150'şer lira ceza kesti. Öte yandan tedbirler kapsamında vatandaşların kurallara özenle uyulması istendiği öğrenildi. Koronavirüs (Covid­19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığı yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Cuma akşamı itibarı ile birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya konulmuştu.
Sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Bulancak'ta jandarma bölgesinde yasağa uymayan 17 vatandaşa ceza kesilirken emniyet bölgesinde ise 8 kişiye ceza kesildiği öğrenildi.

Bulancak ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kısıtlama nedeniyle saat 21.00'dan sonra Pazarsuyu, Erdoğan, Kuşluhan ve Yalıköy'de yaptıkları eş zamanlı kontrollerde sokağa çıkma yasağına uymayan 17 şahsa 392 lira cezai işlem uyguladı. Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de 8 kişiye sokağa çıkma yasağı nedeniyle 392'şer lira ve sosyal mesafe nedeniyle 3150'şer lira ceza kesti.

Öte yandan tedbirler kapsamında vatandaşların kurallara özenle uyulması istendiği öğrenildi.

Koronavirüs (Covid­19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığı yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Cuma akşamı itibarı ile birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya konulmuştu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.