Civelekoğlu: “seçim sonuçlarının milletimize ve şehirlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”

SİYASET 05.04.2024 - 13:42, Güncelleme: 05.04.2024 - 13:42 7001+ kez okundu.
 

Civelekoğlu: “seçim sonuçlarının milletimize ve şehirlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu.
Cilevelekoğlu yapmış olduğu açıklamada, “31 Mart Pazar günü gerçekleşen mahalli idareler seçimlerini geride bıraktık. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi düsturuyla; bizler her zaman sandıktan çıkan sonuca saygı duyan ve milletin iradesi dışında başka bir iradeyi kabul etmeyen bir anlayışa sahibiz. Bu doğrultuda gerek ülkemizde gerekse Giresun’umuzda seçim sonuçlarının milletimize ve şehirlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 5 yıl boyunca şehrimize verdiği güzel hizmetler ve yapmış olduğu birçok eser için Giresun Belediye Başkanımız Sn. Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ediyor, kıymetli başkanımıza bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde hemşehrilerimizin teveccühleri ile Giresun Belediye Başkanlığı’na seçilen Sn. Fuat Köse’yi tebrik ediyorum. Bu süreçte büyük fedakârlık gösteren teşkilatımızın tüm mensuplarına, Cumhur İttifakına gönül vermiş hemşehrilerimize ve bizlere oy veren Giresunlu hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bir kez daha hemşehrilerimizin sandıkta vermiş olduğu kararın Giresun’umuza ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullarak değerlendirmede bulundu.  
AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, yerel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu.


Cilevelekoğlu yapmış olduğu açıklamada, “31 Mart Pazar günü gerçekleşen mahalli idareler seçimlerini geride bıraktık.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi düsturuyla; bizler her zaman sandıktan çıkan sonuca saygı duyan ve milletin iradesi dışında başka bir iradeyi kabul etmeyen bir anlayışa sahibiz. Bu doğrultuda gerek ülkemizde gerekse Giresun’umuzda seçim sonuçlarının milletimize ve şehirlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

5 yıl boyunca şehrimize verdiği güzel hizmetler ve yapmış olduğu birçok eser için Giresun Belediye Başkanımız Sn. Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ediyor, kıymetli başkanımıza bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde hemşehrilerimizin teveccühleri ile Giresun Belediye Başkanlığı’na seçilen Sn. Fuat Köse’yi tebrik ediyorum.

Bu süreçte büyük fedakârlık gösteren teşkilatımızın tüm mensuplarına, Cumhur İttifakına gönül vermiş hemşehrilerimize ve bizlere oy veren Giresunlu hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bir kez daha hemşehrilerimizin sandıkta vermiş olduğu kararın Giresun’umuza ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullarak değerlendirmede bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.