Çotanaklar zirveyi teslim aldı

SPOR 03.01.2021 - 17:51, Güncelleme: 03.01.2021 - 17:51 3492+ kez okundu.
 

Çotanaklar zirveyi teslim aldı

TFF 1. Lig 17. haftada Giresunspor rakibi Tuzlaspor ile Atatürk Stadında karşı karşıya geldi. 4 Ocak 2021 Pazar günü saat 16.00’da başlayan müsabaka 3-0 Giresunspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
Giresunspor yarım asırdır top koşturduğu Atatürk Stadına son kez Tuzlaspor ile çıkmış oldu. Giresunspor, ilk devrenin son maçında, Atatürk Stadında da son maçını rakibini 3-0 yenerek yeniden 35 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Dakika 21’de Tuzlasporlu futbolcu Yasin sarı kart görürken, dakika 29’da Tuzlaspor zorunlu ilk değişikliğini yaptı. Sakatlanan Arif Morkaya’nın yerine sahaya İran Osman girdi. Dakika 43’de Giresunsporlu Hüsamettin sarı kart gördü. Karşılıklı atakların devam ettiği müsabakada ilk yarı 0-0 sonuçlandı. Devre arasından sonra müsabakaya hızlı başlayan Giresunspor, dakika 62’de Sergen'in kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Bu golün ardından ataklarını sürdüren Giresunspor dakika 76’da Caner Hüseyin Bağ’ın asisti ile İbrahime Balde topu filelerle buluşturarak takımının 2., kendisinin ilk golunü kaydederek skoru 2-0 yaptı. Ataklarına devam eden Giresunspor dakika 81’de kaleciden gelen topu değerlendiren İbrahim Balde, takımın 3’üncü golünü atarken kendisinin de 2’inci golünü kaydetti. 4 dakika uzatma verilen müsabakada Giresunspor, ilk yarıyı 35 puanla zirvede tamamlamış oldu. 10 MAÇTIR YENİLMİYOR! Bu sezon üst üste 6’ncı galibiyetini alan Giresunspor, bu sonuç ile birlikte 10 haftadır yenilmeyerek zirveye yerleşen isim oldu. Ayrıca yeşil beyazlılar ligde Eskişehirspor’u sahasında 2-0, Keçiörengücü’nü deplasmanda 1-0, Adanademir ve Altınordu’yu sahasında 2-0, Akhisar’ı deplasmanda 1-0 ve son olarak da sahasında Tuzlaspor’u 3-0 yenerek 6 maçtır kalesinde gol görmedi.
TFF 1. Lig 17. haftada Giresunspor rakibi Tuzlaspor ile Atatürk Stadında karşı karşıya geldi. 4 Ocak 2021 Pazar günü saat 16.00’da başlayan müsabaka 3-0 Giresunspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Giresunspor yarım asırdır top koşturduğu Atatürk Stadına son kez Tuzlaspor ile çıkmış oldu. Giresunspor, ilk devrenin son maçında, Atatürk Stadında da son maçını rakibini 3-0 yenerek yeniden 35 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Dakika 21’de Tuzlasporlu futbolcu Yasin sarı kart görürken, dakika 29’da Tuzlaspor zorunlu ilk değişikliğini yaptı.

Sakatlanan Arif Morkaya’nın yerine sahaya İran Osman girdi. Dakika 43’de Giresunsporlu Hüsamettin sarı kart gördü. Karşılıklı atakların devam ettiği müsabakada ilk yarı 0-0 sonuçlandı.

Devre arasından sonra müsabakaya hızlı başlayan Giresunspor, dakika 62’de Sergen'in kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Bu golün ardından ataklarını sürdüren Giresunspor dakika 76’da Caner Hüseyin Bağ’ın asisti ile İbrahime Balde topu filelerle buluşturarak takımının 2., kendisinin ilk golunü kaydederek skoru 2-0 yaptı.

Ataklarına devam eden Giresunspor dakika 81’de kaleciden gelen topu değerlendiren İbrahim Balde, takımın 3’üncü golünü atarken kendisinin de 2’inci golünü kaydetti.

4 dakika uzatma verilen müsabakada Giresunspor, ilk yarıyı 35 puanla zirvede tamamlamış oldu.

10 MAÇTIR YENİLMİYOR!

Bu sezon üst üste 6’ncı galibiyetini alan Giresunspor, bu sonuç ile birlikte 10 haftadır yenilmeyerek zirveye yerleşen isim oldu.

Ayrıca yeşil beyazlılar ligde Eskişehirspor’u sahasında 2-0, Keçiörengücü’nü deplasmanda 1-0, Adanademir ve Altınordu’yu sahasında 2-0, Akhisar’ı deplasmanda 1-0 ve son olarak da sahasında Tuzlaspor’u 3-0 yenerek 6 maçtır kalesinde gol görmedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.